Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mi volt az első tünet...

Kinek mi volt az első tünet vagy utaló jel hogy várandós? Mikor tapasztalta először?

Figyelt kérdés

2012. aug. 1. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Első tünetek: meg fog jönni érzés, enyhe has görcs, mellfeszülés, ezt akkor éreztem mikor meg kellett volna jönnie, ekkor már ugye 4hetes terhes voltam, a teszt szépen kimutatta :)
2012. aug. 1. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem beágyazódástól iszonyúan megduzzadtak a melleim és alhasi szúrkálást is éreztem. Aztán a menzi körül minden percben úgy éreztem, h most fog megjönni..aztán mégse:-) már 14 hetes vagyok:-) Nálam utána az esti eszeveszett álmosság jelentkezett, már a 6 héttől.
2012. aug. 1. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2-nál jobban tudtam figyelni, mert akkor itthon voltam a nagyobbbal. Szóval nálam előjött a gyakoribb pisilés, meg hogy sokszor megszédültem az elején....
2012. aug. 1. 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
En munkaba menet hirtelen rosszul lettem es hanytam egyet. Mondanom se kell, h ilyen meg sosem fordult elö velem. 6 hetes terhes voltam akkor.
2012. aug. 1. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

9 hetes babás vagyok,de semmi tünetem nics...

Rendben ver a kicsi szíve stb de ha nem hallottam volna a szívét nem tudnám,hogy babás vagyok...

Amíg babát akartam minden tünetet produkáltam

2012. aug. 1. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem a cicifájáson kívül semmi tünetem sem volt.görbét vezettem,azon láttam hogy itt valami lesz. :)

Lett is. :)

8 hkm

2012. aug. 1. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!