Elvileg 5 hetes terhes vagyok 2 hét múlva megyek dokihoz honnan tudhatom hogy a babával minden rendben van és nem történt semmi rossz?
Először is ne görcsöl!!Nyugodj meg.Ez a legfontosabb!
Az ha fáj a hasad, úgy mint ha megjönne az teljesen normális.
Forró kád vízbe ne ülj be, ne emelgess nehezet és ne hajolgass.Ha kell valami a földről inkább guggolj le érte.
A mellfeszülés is normális, hisz beindultak a hormonjaid.
Reggel nekem engedélyeztek 1 db kávét vagy teát.Állítólag a nagyon fűszeres étel se jó..de én nagyon fűszeresen eszek és már a 2. terhességemet élem épp, és előzőleg sem volt nekem bajom tőle.
Boldog babavárást! :)
a görcsölés a beágyazódást jelenti.
csak vigyázz magadra nagyon, ne emelj nehezet, a forró fürdőt nekem kifejezetten tiltotta a doki. egyél sok gyümit, szedhetsz magzatvédő vitaminokat is.
baj csak akkor lehet a picivel, ha vérzel... de ez nem lesz!
legyél pozitív!
gratulálok nagyon!
14 hkm
7 hetes terhes vagyok és azt mondta a doki,hogy főleg a negatív gondolatokat kerüljem...
Igaz a miénk már egyértelmű embrió szívhanggal de 5 hetesen is azt mondta miért szívodna fel?
Ha első terhességed ne gondolj butaságokra...
boldog babavárást neked!
szia! én si 5 hetes vagyok és én is kb. 2 hét múlva megyek dokihoz, sőt! ugyan úgy parázok mindenen, mint te! próbálom elhessegetni a rossz gondolatokat, de nem mindig sikerül. már a munkahelyemen is bejelentettem, sőt, már nem is megyek többet dolgozni (sok káros és veszélyes anyaggal dolgozunk).
próbálom magam nyugtatgatni és minden nap vagy 20X megkérdezem a párom a páromtól, hogy : "Ugye nem lesz semmi baj???" és amikor együtt érzően, magabiztosan, határozottan azt válaszolja, hogy: "Persze, hogy nem, Szerelmem!" akkor valamiért megnyugszom egy kicsit, még akkor is, ha tudom, hogy a rossz dolgok nem rajta múlnak sajnos... Próbáld ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!