Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen teák fogyasszak, hogy...

Zylan kérdése:

Milyen teák fogyasszak, hogy várandós legyek? Eddig még nem jött össze simán a baba és ezért gondoltam ezt a teás módszert. Van akiknek bevált? Mit fogyasztottatok? Páromnak javasolnátok valamit, ha van olyan tea ami neki is jó?

Figyelt kérdés
28napos a ciklusom és eddig semmi rendellenességet nem találtak nálam.Tegnap kezdtem menstruálni és ezért szeretném minél hamarabb elkezdeni a teázást.

2012. aug. 17. 17:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
méhpempő, E és C vitamin-mindkettőtöknek! Nagyon ajánlom
2012. aug. 17. 18:25
 12/30 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok,?
2012. aug. 17. 18:25
 13/30 A kérdező kommentje:
21-24
2012. aug. 17. 18:39
 14/30 anonim ***** válasza:
21?:o,és már babát szeretnétek??
2012. aug. 17. 18:41
 15/30 anonim ***** válasza:

Én 8 hónap sikertelenség után elkezdtem inni a cickafarkfű és palástfű teákat, 3 hónap után terhes lettem. Nekem is volt mindig menszim, igaz 29-36 naposak voltak, tehát elég ingadozó, viszont éreztem mindig, ha peteérésem volt. Kicsit félve fogtam hozzá a teázáshoz, mert sokan írták, hogyha rendszeres a ciklusod és van peteérésed, akkor csak bekavar. Aztán úgy voltam vele, hátha bekavar, majd abbahagyom, 1 év sikertelenség után meg úgyis elmegyünk dokihoz....Szerencsére erre nem volt szükség! Mellette szedtem a Femibiont, a férjemnek meg vettem Bio cink+szeléniumot, nem hiszem, hogy ez használt volna, mert talán 1 hónapig szedte, utána nem volt már rá szükség :)

Sok sikert kedves kérdező, ha a teákról szeretnél kérdezni, szívesen válaszolok :)

2012. aug. 17. 18:54
 16/30 A kérdező kommentje:
Szerintem a korom nem jelent semmit.És én amúgy segítséget kértem,nem azt hogy kritizáljanak és kioktassanak hogy mennyit szexeljek.Sok hasznos tanácsot eddig nekem nem adtál és kritizálsz.
2012. aug. 17. 18:55
 17/30 A kérdező kommentje:
Írtam privát üzit :)
2012. aug. 17. 19:01
 18/30 anonim ***** válasza:
57%

ne haragudj már, de hogy írhatsz olyat hogy "szerintem a páromnak semmi baja",, tényeket is tudsz mondani?

és nem kritizáltalak csak írtam egy lehetőséget!

az meg az én véleményem hogy korainak tartom 21 évesen a babát, de mondom ez csak az én meglátásom.(de szerintem meg sokmindenki másé is)

de a te életed, úgy éled ahogy szeretnéd, ha babát akarsz hát hajrá....

2012. aug. 17. 19:43
 19/30 A kérdező kommentje:
Szerintem is az én dolgom mikor akarok gyereket.És miért ne tegyek olyan kijelentést?!Nagyon sokan vannak akik elkezdik a teázást anélkül hogy orvoshoz mentek volna(akkor ők honnan tudják?)És ha esetleg ez nem válik be,akkor megyünk vizsgálatokra stb.Szerintem elsőre a természetes gyógymódokkal kell próbálkozni,a baráti köreimben nem egy barátnőmnek van negatív tapasztalata...Ja elnézést,végül is a 21 év már sok is mert manapság újra visszatért a divatba a 17évesen szülök a semmire...
2012. aug. 17. 21:30
 20/30 anonim ***** válasza:
én is 21 évesek vagyok és szerintem egyáltalán nem korai gyereket vállalni! Kedves kérdező!mi már 13 hónapja próbálkozunk a babával és ez a 3. teás hónapom,nálam nem zavart be a tea sőt 30 napra jött meg,azelőtt 28-34 napos ciklusaim voltak,remélem most össze fog jönni a bébi :) sok sikert nektek :)
2012. aug. 17. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!