Fiú/lány naptáros módszer?
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ennek van valóság alapja? Van aki ezt figyelte és tényleg bejött neki az, hogy olyan nemű lesz a baba amit az adott napra írtak?
Én nem hiszek ebben és véleményem szerint csak az számít, hogy egészséges legyen, csak hajt a kíváncsiság. :)
A kinai naptaras modszert en is megcsinaltam, meg egyeb teszteket (just for fun) es mind bejott. Mind azt irta, hogy lanyom lesz es az lett:D Ezen felul nem hinnem, hogy elore meg lenne irva, hogy en 26 evesen februarban csak lany babaval eshetek teherbe, ha a fejem tetejere allok is:D
Egyebkent eleg koran kiderult, hogy lany lesz es pocakom alapjan nem gyoztek az utcan megallitani, hogy fiam lesz...mindig csak azt mondtam nekik, hogy ezt beszeljek meg a lanyommal:D
2. babat is szeretnenk, akkor is meg fogom nezni. Mar banom, hogy elso babammal nem vettem olyan tesztet, amivel ki lehet mutatni, hogy lany, vagy fiu. 2.-kal venni fogok:D
Erről a tesztről nem is tudtam. Hol lehet kapni és mennyiért?
Nahát ez nagyon durva. Lehet kíváncsiságból ha újból terhes leszek fogok egyet venni.
#4 vagyok: tényleg van ilyen! Bocsi 3-as, ha sértőnek vélted az előző bejegyzést, egyébként vicces felhangban írtam.
Szóval ha rákerestek Intelligender a neve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!