Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a hasam alja olyan furán...

Ha a hasam alja olyan furán gömbölyödik és nem jött meg már lassan 7 hete, de a tesztek negatívak, van még azért esély a babára?

Figyelt kérdés
2 napja nagyon fel volt fújódva az egész hasam jó kemény volt, mint mensi előtt.Lehet kimaradt 1 hónap és most peteérésem van? Ha most elkezdek hőmérőzni az jó ötlet?
2009. júl. 22. 18:46
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Vettem még 1 tesztet.Talán lesz hozzá bátorságom.Egyébként nekem 3 hét késés után 1 napot megjött és semmi több.Valószínű,hogy csak produkáljuk a tüneteket.Mindegy, szerdán kiderül.Az a baj így azt sem tudom mikor kellene együtt lennünk ki sem tudom számolni mikor volt*lesz peteérésem.Eddig szinte 30-32 napos ciklusaim voltak most volt ez a 40 pár ha azt az 1 napot figyelembe veszem...
2009. júl. 24. 19:55
 12/26 anonim ***** válasza:
Én tegnap beszéltem egy nőgyógyász ismerőssel, azt mondta, hogy nem valószínű, hogy baba.Sokat stresszelek rajta, ezért késhet.Megcsinálod ma a tesztet?Írd meg az eredményt.Én vettem ovulációs mikroszkópot, plussz mellé veszek ovulációs tesztet is, akkor már remélem biztosra fogom tudni, hogy mikor van peteérésem.Ajánlom Neked is.
2009. júl. 25. 09:59
 13/26 anonim ***** válasza:
Megcsináltad a tesztet?Én holnap megyek nőgyogyihoz.Rem nem cisztám, vagy valami komolyabb bajom van. Utolsó voltam,aki olyan gondokkal küzd, mint te.
2009. júl. 26. 18:51
 14/26 A kérdező kommentje:
Holnap reggel megcsinálom. Majd jelentkezem.Te is írj,hogy mi volt a dokinál!
2009. júl. 26. 19:50
 15/26 anonim ***** válasza:
Oké.reggel akkor várom az eredményt.Én csak délután megyek.
2009. júl. 26. 20:00
 16/26 A kérdező kommentje:
ok
2009. júl. 26. 20:46
 17/26 A kérdező kommentje:
Hááát! Negatív lett. Nem is lepett meg! Majd szerdán megtudom van-e vmi.Írj nálad mi lett du-n.
2009. júl. 27. 12:17
 18/26 anonim ***** válasza:
Sajnálom.majd este írok.
2009. júl. 27. 12:22
 19/26 anonim ***** válasza:
Akkor nincs baba sajnos. Majd doki megmondja mi van.
2009. júl. 27. 13:20
 20/26 anonim ***** válasza:
Megjöttem a dokitól.Méhem eléggé vastag,tehát nemsokára meg fog jönni.Azt mondta, ha mégsem, akkor 2 hét múlva menjek vissza.Semmi más gond nincs.Csak a hasam alja ne lenne már ennyire felfújódva.Te hányadik napnál tartasz?Én a 43.-nál
2009. júl. 27. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!