Aniko800 kérdése:
Nagyobb az esely inszeminacional mint a lombikosnal?
Figyelt kérdés
Milyen esetben csinalnak inszemet,fugg attol is hogy melyikunknel van a gond?2011. nov. 6. 13:27
1/3 Grófházy válasza:
NÁlunk nem találtak semmi rendelleneset,mégi s3 éve nem sikerült a baba.
Én 33 férjem 43
Az orvos azt mondta,hogy 35 év alatt kell inszemmel is próbálkozni (asszem 4 vagy 5 alkalommal),és ha ez sikertelen akkor jöhet a lombik.
Persze ha valakinek olyan problémája van,amivel kizárt,hogy inszemmel sikerre jussanak,akkor rögtön a lombikkal kezdenek,de ennek megvannak a szabályai.
Nekünk nem sikerült egyik inszem sem,Az első lombik után valamit összeszedtem,nagyon lázas voltam napokig.De a második sikerült.
De mostz már 20 hetes nőci ficánkolását érzem és élvezem minen nap :)
2/3 Grófházy válasza:
itt még sok hasznos dolgot találsz
3/3 anonim válasza:
Inszemet akkor csinálnak, ha a férjnél nincs probléma, csak régóta nem jön a baba. Ha gond van a férjjel, akkor rögtön lombikkal kezdenek, vagy abban az esetben, ha a nőnek olyan problémája van, amivel természetes úton és inszemmel sem eshetne teherbe. Illetve egy bizonyos kor fölött nem kell végigcsinálni a kötelező inszemeket, hanem 2-3 sikertelen után lehet menni lombikra. Az inszemnek kb. annyi esélye van, mint egy jól időzített együttlétnek. A lombiknál több valamivel, hiszen ott már egy embriót kapsz vissza és ennek kell beágyazódnia. Míg az inszemnél meg is kell termékenyüljön és utána még be is kell ágyazódnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!