Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a hasam alja olyan furán...

Ha a hasam alja olyan furán gömbölyödik és nem jött meg már lassan 7 hete, de a tesztek negatívak, van még azért esély a babára?

Figyelt kérdés
2 napja nagyon fel volt fújódva az egész hasam jó kemény volt, mint mensi előtt.Lehet kimaradt 1 hónap és most peteérésem van? Ha most elkezdek hőmérőzni az jó ötlet?
2009. júl. 22. 18:46
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a hőmérőzésnek nincs túl sok értelme. Én ennyi késéssel már orvoshoz menésen törném a fejem, főleg akkor ha korábban ilyen nem fordult elő.
2009. júl. 22. 18:51
 2/26 A kérdező kommentje:
Szerdán megyek a dokihoz, 1 hónapig szabin volt.Én is tudom, hogy nincs rendjén,de reméltem, hogy esetleg késői peteérés és még akármi jó is kisülhet belőle.
2009. júl. 22. 19:06
 3/26 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz nögyögyászhoz menni menj el a háziorvoshoz kérj beutalot terhességi tesztre reggeli elsö vizelettet elviszed a laborba és délután már meg is tudod terhes vagy-e és ez megbizhato nem ugy mint a gyogyszertári ha nem vagy terhess azonnal menj nögyogyászhoz
2009. júl. 22. 19:24
 4/26 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászhoz megyek szerdán, de köszi a tippet.Kíváncsi vagyok mi lehetett ez ha nem baba.Remélem semmi extrém!!
2009. júl. 22. 19:40
 5/26 anonim ***** válasza:
Ki tudja lehet épp baba is csak valamiért nem mutatja a teszt. Mondjuk erre csekély esély van. De majd szerdán kiderül.
2009. júl. 24. 15:15
 6/26 anonim ***** válasza:
Épp nemrég volt itt egy hasonló eset, neki baba van.
2009. júl. 24. 15:29
 7/26 A kérdező kommentje:
Már tuti nem csinálok több tesztet, de olyan furcsán érzem magam.Hányingerem van,meg feszít a méhem -legalábbis azt gondolom, h az -, meg rettenetesen fáradt vagyok.Igen, szerdán kiderül.Bár én hiszek a teszteknek, de remélem most nem "mondtak" igazat.
2009. júl. 24. 17:16
 8/26 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok.40.napnál tartok,2 tesztem negatív.Nekem is vannak tüneteim, de szerintem én már csak beképzelem.Én már nem akarom beleélni magam,nem akarok többet csalódni.Majd írd ám meg, hogy mi volt dokinál!Drukkolok!
2009. júl. 24. 17:58
 9/26 A kérdező kommentje:
Mindenképp írok! Már én sem hiszem,hogy baba,csak abban bízom semmi komoly. A ciszta is okoz tünetet egyébként?
2009. júl. 24. 18:14
 10/26 anonim ***** válasza:
Én most nem elkeseríteni akartalak, hogy nincs baba!csak én már nem reménykedek.Ciszta nem tudom, hogy okoz-e panaszt.De én is félek, hogy nincs rendben valami.Egyébként lehet, hogy a sok stressztől nem jön már meg nekünk.
2009. júl. 24. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!