Ha a hasam alja olyan furán gömbölyödik és nem jött meg már lassan 7 hete, de a tesztek negatívak, van még azért esély a babára?
Figyelt kérdés
2 napja nagyon fel volt fújódva az egész hasam jó kemény volt, mint mensi előtt.Lehet kimaradt 1 hónap és most peteérésem van? Ha most elkezdek hőmérőzni az jó ötlet?2009. júl. 22. 18:46
1/26 anonim válasza:
Hát szerintem a hőmérőzésnek nincs túl sok értelme. Én ennyi késéssel már orvoshoz menésen törném a fejem, főleg akkor ha korábban ilyen nem fordult elő.
2/26 A kérdező kommentje:
Szerdán megyek a dokihoz, 1 hónapig szabin volt.Én is tudom, hogy nincs rendjén,de reméltem, hogy esetleg késői peteérés és még akármi jó is kisülhet belőle.
2009. júl. 22. 19:06
3/26 anonim válasza:
ha nem akarsz nögyögyászhoz menni menj el a háziorvoshoz kérj beutalot terhességi tesztre reggeli elsö vizelettet elviszed a laborba és délután már meg is tudod terhes vagy-e és ez megbizhato nem ugy mint a gyogyszertári ha nem vagy terhess azonnal menj nögyogyászhoz
4/26 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászhoz megyek szerdán, de köszi a tippet.Kíváncsi vagyok mi lehetett ez ha nem baba.Remélem semmi extrém!!
2009. júl. 22. 19:40
5/26 anonim válasza:
Ki tudja lehet épp baba is csak valamiért nem mutatja a teszt. Mondjuk erre csekély esély van. De majd szerdán kiderül.
6/26 anonim válasza:
Épp nemrég volt itt egy hasonló eset, neki baba van.
7/26 A kérdező kommentje:
Már tuti nem csinálok több tesztet, de olyan furcsán érzem magam.Hányingerem van,meg feszít a méhem -legalábbis azt gondolom, h az -, meg rettenetesen fáradt vagyok.Igen, szerdán kiderül.Bár én hiszek a teszteknek, de remélem most nem "mondtak" igazat.
2009. júl. 24. 17:16
8/26 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok.40.napnál tartok,2 tesztem negatív.Nekem is vannak tüneteim, de szerintem én már csak beképzelem.Én már nem akarom beleélni magam,nem akarok többet csalódni.Majd írd ám meg, hogy mi volt dokinál!Drukkolok!
9/26 A kérdező kommentje:
Mindenképp írok! Már én sem hiszem,hogy baba,csak abban bízom semmi komoly. A ciszta is okoz tünetet egyébként?
2009. júl. 24. 18:14
10/26 anonim válasza:
Én most nem elkeseríteni akartalak, hogy nincs baba!csak én már nem reménykedek.Ciszta nem tudom, hogy okoz-e panaszt.De én is félek, hogy nincs rendben valami.Egyébként lehet, hogy a sok stressztől nem jön már meg nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!