Lehet hogy terhes vagyok? Pár napja időszakosan pár percig enyhe "remegés/lüktetés" érzésem van az alhasamban, egészen lent. (Nem az ütőerem, mielőtt ezzel jönne valaki)
Igen, történt már ilyesmi, de nagyon ritka. Nem véletlenül a mensi elmaradása az elsődleges tünete a terhességnek. Azért az, mert nem általános a vérzés terhesen. De nem is zárható ki 100%ig. Ha reggeli pisiből csinálod a tesztet, késés/'mensi" után egy héttel, akkor reális eredményt kapsz. Délutániból nicns értelme, még akkor sem, ha a reklám szerint kimutatja. Utána meg jön a kétkedés... felesleges. Mensi napjától számított egy hét múlva, reggeli elsőből --> és megtudod, mi a helyzet.
Minden más tudat alatt befolyásolható, legyen az puffadás, pisilési inger, hnáyinger, stb. Ezek megjelenhetnek, ha elhiszed, hogy lehet baba. Nem egzakt. A papírcsík viszont nem színeződik el csak úgy. Én csak erre alapoznék a helyedben, semmi másra.
Nagyon ritka terhesség esetén menstruálni. Ha mégis, akkor meg jóval rövidebb ideig tart és nem élénk piros hanem max barna színű. A remegés-lüktetés meg biztosan más, hiszen a baba miatt nem érezhetsz még semmi ilyesmit. Nekem is volt ilyen és akkor nem voltam babás, biztos valami bélmozgás vagy valamelyik ér ver jobban.
7hkm
Tényleg a reggeliből jó megcsinálni,de itt vagyok ellenpéldának nem várt napján megcsináltam délután 3-4körül és erős pozitív lett. De szerintem ha megjött nem hiszem h az vagy..ilyen lüktetéses tünetet meg még soha nem is hallottam. A puffadás meg lehet a menstruációtól is. De ha biztos akarsz benne lenni inkább csinálj egy tesztet reggel is de nem valószínű a terhesség szerintem. Ha terhes lennél és mondjuk vérzel is kicsit amit hozzáteszek nem jó jel, mert barnázni szoktak inkább ilyenkor de akkor is már ilyenkor a délutáni pisiből ki kellett volna mutatnia. Remélem nem keserítettelek el csak azt írtam amit én gondolok. De ha babát szeretnél drukkolok h ne legyen igazam.
11hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!