34 hetes terhes vagyok, és a rugdosáson, mocorgáson kívül, néha érzek lüktetést is. Olyan mint amikor elülöm mondjuk a lábam, és nem zsibbad hanem amikor nyomok egy eret vagy mit, és lüktet (nem tudom szebben leirni) :) na ugyan ezt érzem a hasamban is.
A csuklás szerintem másmilyen, mert az olyan rángás szerü szokott lenni.
2012. jún. 13. 12:48
1/8 anonim válasza:
pedig szerintem az csuklás lesz:)
2012. jún. 13. 12:50
2/8 A kérdező kommentje:
:)
néztem régebbi válaszolókat, másik kérdésnél, és volt egy aki azt írta, hogy a dokija azt mondta, a hasfalnak nyomódik a köldökzsinór, és azon keresztül tulajdonképpen én érzem az ő szívének lüktetését.
van benne valami :)
2012. jún. 13. 12:53
3/8 anonim válasza:
Lehetséges!:)
2012. jún. 13. 12:54
4/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, és tök más volt mint egy csuklás. Olyan mintha egy ér lüktetne, és a doki azt mondta, hogy az is. A baba egyre nagyobb, egyre több helyet foglal el és ezáltal nyomódnak az erek is, a köldökzsinór is nyomódhat, és ahol hozzád ér, ott olyan mintha a szíved verne, ahogy áramlik a vér. :)
Furcsa érzés.
2012. jún. 13. 13:18
5/8 anonim válasza:
Én is érzem ezt a lüktetést, pedig még csak 23 hetes a kis picurkám :) Akkor most már tudom hogy mi is ez az érzés :)
Boldog babavárást!!
2012. jún. 13. 13:38
6/8 anonim válasza:
Nekem mellső fali lepényem van gondolom azért érzem a lüktetést, de inkább a saját szívdobogásom ez! Már hetekkel ezelőtt is éreztem! Elején nehéz is volt megkülönböztetni a rúgásoktól! 21 hkm.
2012. jún. 13. 16:37
7/8 anonim válasza:
nekem is volt ilyen. ez nem csuklás, az biztos. én is arra gondoltam, hogy vmi ér lehet. szintén mellső fali lepényem van
2012. jún. 13. 20:05
8/8 A kérdező kommentje:
köszi csajok, mostmár akkor én is megnyugszom, csak néha (csúnyán szólva) idegesítő, hisz aludni nem tudok tőle, akkor forgolódnék, de már csak a két oldalam van, a háton fekvés sem jó. és ha oldalt vagyok akkor meg ezt érzem, amikor meg azt hiszem hogy abba marad ujra kezdödik :) egy héten 3x tuti hogy ülve alszom el. De hát minden benne volt a pakliban amikor elkezdtük a baba projectet :)))) ugyhogy ez inkább édes kellemetlenség :) mindenkinek kellemes bébi várást, és majd könnyű szülést :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!