Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez a fura lüktetés?...

Mi lehet ez a fura lüktetés? A csuklása másmilyen szokott lenni.

Figyelt kérdés
Van hogy csuklik a kislányom azt megismerem. de van hogy annál gyorsabb lüktetés érzek, de lassabb az én szivverésemnél. mert azt hittem hogy azt érzem valamelyik nagyobb eremből. de nem én vagyok. apici szive sokkal gyorsabb, acsuklása meg lassabb. akkor mi ez!!!
2009. szept. 22. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi ez de engem is érdekelne mert nekem is szokott ilyen lenni... sőt néha olyan mintha remegne vagy úgy rezegne ott bent...
2009. szept. 23. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szok olyan lenni,mintha remegne! :-)
2009. szept. 23. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:
csatlakozom az elottem szolokhoz,36 hetes kismama:)
2009. szept. 23. 17:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Na oké. Igen a remegés. Azon már túl is vagyok. Na majd valaki csak tudja!
2009. szept. 23. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Na azok a babák már 11 évesek😄🤩 én most ugyanezt a lüktetést érzem.34+5 ssw válasz még nem jött ha valaki tudja kérem írjon választ 🤗
2021. okt. 25. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!