Holnap tesztelek, remélem pozitivat. Kb.2-3 napja furcsa érzésem van a hasamban, mintha remegés lenne vagy pillangók repdesnének benne. Ez mit jelenthet, normális?
Én teherbeesésem után három nappal éreztem hogy terhes vagyok...egyszerre rázott a hideg-meleg(soha nem éreztem olyat addig)!!!
Érezheted te is!!!De azért gondold végig,előtte nap mit ettél!:)
Én a nem várt menzi után 10.napon teszteltem,pozitív lett!
12 hetes kismami
Stimulációs kezelés után vagyok. Más is mondta, hogy nem érezhetek ilyet, de én akkor is érzem, és eddig ilyet nem éreztem.
Ma reggel teszteltem pozitiv lett :) Elvileg ma vagyok a 28. napon.
28.ciklus nap?
Nagyon gratulálok, Nincs görbéd véletlenül?
Ovu tesztet használtál?
Kívánom Neked, hogy terhes légy, ugyanakkor ha az ember nagyon szeretne már babát - saját tapasztalatból írom - képes bebeszélni magának dolgokat. Én pl a terhesség összes tünetét produkáltam, mégsem voltam az.
Ugyanakkor a pozitív teszt bíztató!!!:)
Ciklusgörbém nincs... Ovu tesztet nem csináltam. UH-al követtek nyomon. Tehát nem kellett ovuteszt.
Páran azt mondták, hogy lehet nem is vagyok terhes, csak a szurik meg a gyógyszerek miatt lett pozitiv. viszont ismim is igy lett terhes és neki a doki azt mondta, hogyy két hét után nem a gyógyszerektől lesz pozitiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!