Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hülye voltam! Nem tudom mit...

Hülye voltam! Nem tudom mit tegyek?! SOS!

Figyelt kérdés
Sziasztok. 22 vagyok és szeretkeztem egy sráccal egy egyetemi buli után megszakítással. 72 órás tabit vegyek be vagy 100% hogy ilyenkor már nem vagyok termékeny (mivel menszi előtt történt 3 nappal.) ??
2009. júl. 22. 12:55
1 2 3
 21/26 Kathrin01 ***** válasza:

Szerintem se menj el, mert felesleges.

Itt mindenki arról panaszkodik, hogy már évek óta nem esik teherbe (állandó szexelés mellett), aztán meg íjeszgetnek, hogy biztos előváladék meg minden. Na hagyjuk.

Én egyszer irattam régen , mert kiszakadt a gumi, de azt mondta a doki, hogy a 72 órás tabi nem sokat ér, csak arra, hogy a lelkünk megnyugodjon.

2009. júl. 22. 17:56
 22/26 anonim ***** válasza:

Na én ilyen dokihoz nem mennék legközelebb! Atya úr isten!!!!!!!!!!! Persze hogy ha bunkó ezt tanácsolja: 1. Ha terhes maradsz az abortusz neki munka. 2. Ha terhes maradsz és megtartod szintén hozzá fogod hordani a pénzed 9 hónapig.....

A kérdezőnek meg megérdemelné hogy terhes legyen!!!

Csak a gyerekek sajnálnám a felelőtlen anyja miatt!

2009. júl. 22. 21:33
 23/26 A kérdező kommentje:
Inkább már nem mondok semmit. :D
2009. júl. 22. 21:41
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ezt kívánod nekem. Én kétségbeesetten vártam a hasznos válaszokat. Igaz józan ésszel arra jutottam hogy felesleges a tabletta. De majd ha a te lányod lesz ilyen helyzetben amit nem kívánok remélem te is ezt tanácsolod majd neki!!! Köszi még 1x.
2009. júl. 22. 21:42
 25/26 anonim ***** válasza:
Én például a 28-ik napon lettem terhes, éppen akkor kellett volna megjönnie a mensimnek. Szóval előfordulhat simán. De ebben az esetben azért a megszakítás miatt kisebb az esélye, de azért ott van.
2009. júl. 23. 09:34
 26/26 anonim ***** válasza:
Te nem hasznos válaszokat vársz csak sok üzenetet! Eldöntötted már régen, hogy nem veszed be a tablettát. Vagy nem? Akkor minek a tanácsunk? Egyébként nemcsak babát hanem egy jó kis nemi betegséget is összeszedhettél. A lányomnak is a tablettát tanácsoltam volna. Na de majd felnevelik anyukádék az "esetleges" gyerekedet ha úgy alakul vagy majd állambácsi. Amennyi eszed van! 22 éves létedre!pffffffffff
2009. júl. 23. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!