Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hülye voltam! Nem tudom mit...

Hülye voltam! Nem tudom mit tegyek?! SOS!

Figyelt kérdés
Sziasztok. 22 vagyok és szeretkeztem egy sráccal egy egyetemi buli után megszakítással. 72 órás tabit vegyek be vagy 100% hogy ilyenkor már nem vagyok termékeny (mivel menszi előtt történt 3 nappal.) ??
2009. júl. 22. 12:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, az esély valóban kevés. Tegyük fel 1%. Ez már a te dolgod, hogy ezen aggódsz-e vagy sem. Mivel feltetted a kérdést, valószinűleg aggódsz. A tabi valóban hormonbomba, én vszleg nem venném be, de belekalkulálnám, hogy véletlenül lehet, hogy mégis terhes leszek, akkor is valami megoldást kell majd találni. Az abortusz meg pláne jóval durvább, mint a hormontabi, persze, ha megszülnéd a babát, az más kérdés. Illetve legközelebb használd az agyadat és az óvszert (és az sem 100%!!!).
2009. júl. 22. 13:13
 12/26 A kérdező kommentje:
Nah mostmár teljesen összezavarodtam. :D
2009. júl. 22. 13:15
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség, amit csináltál, de hülyeség 72 órásért rohangálni mindenkinek. Nem tudom, lehet, hogy e a legújabb divat. Annak az esélye, hogy terhes vagy, szinte 0. Én csak csodálkozom, hogy emberek milyen könnyen kapkodják be ezeket a tablettákat, annak az esélye, hogy az a sok hormon okoz valamit, nagyobb, mint annak, hogy terhes vagy.
2009. júl. 22. 13:28
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

A 2.vagyok. Én is megszakítással estem teherbe menszi után rögtön...

Az ördög nem alszik!!

2009. júl. 22. 13:50
 15/26 anonim ***** válasza:
52%
szia én nem iratnék bogyot.. várj hogy megjön e.. én is sok baromságot csináltam már de sose letztem terhes ilyenekböl.
2009. júl. 22. 13:56
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondod komolyan hogy ezen akarsz spórolni? (plussz kiadás???) Na majd az abortusz 30 ezerért jobb lesz? Nem hiszem hogy a 72 órás tabi jobban megviselné a szervezeted mint az abortusz! Te tudod!
2009. júl. 22. 14:26
 17/26 A kérdező kommentje:
Te úgy beszélsz mintha tudnád hogy terhes vagyok...
2009. júl. 22. 14:38
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy lány vagy, döntsd el.

Eleve azzal értesz egyet aki azt javasolja, hogy ne vegyél.

Mi itt a kérdés?

Rágd a kefét nyugodtan amíg meg nem jön, ha neked ez a szimpatikusabb megoldás.

2009. júl. 22. 14:47
 19/26 anonim ***** válasza:
Aki 13:50 kor irt egy választ, attól kérdezném, hogy megszakitással esett teherbe tényleg, Mert én is mensi után voltam együtt párommal megszakitással. leirnád mikor mit éreztél, és csak előváladék ment beléd? köszi előre is.
2009. júl. 22. 16:25
 20/26 anonim ***** válasza:

mensi után könnyebb teherbe esni, mint mensi előtt.

1. mensi után: szeretkeztek a ciklus 7. napján. A spermiumok akár egy hétig is elélnek. Amikor a pete a 14. napon (vagy az előtt) kiszabadul, szépen megtermékenyülhet, mert még talál élő spermiumokat a petevezetékben.

2. mensi előtt: a spermák helyzete ugyanaz, elélnek egy hétig. De mensi előtt jóval kisebb az esélye, hogy élő petesejtbe botlanak az elkövetkezendő egy hét alatt.

Én nem venném be a tabit a helyedben. Elenyésző az esélye, hogy van érett, kiszabadult petesejted, és beléd sem élveztek, csak megszakítás volt. De azt mondom, hogy menj el nőgyógyászhoz, és vele konzultálj a kockázatokról és esélyekről.

2009. júl. 22. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!