12 éves voltam mikor a szüleim elvaltak.1 évre ra apum talált magának barátnőt. Egy darabig nagyon hanyagolt. Majd többször is nálunk aludt a bnője es hát át hallotam őket sex közben. Nemtom tehetett e ez bennem kárt? Lehet h igen csak hülye kerdes.
Édesapád akkor lett volna korrekt, ha először is elnézést kér a zajongásért, másrészt elmagyarázza, hogy a szex normális dolog két egymást szerető ember között.
Tekintettel kellene lenniük arra, hogy esetleg a szomszéd szobában a gyerek esetleg aludni szeretne.
Mi a Párommal egy ideig az Ő szüleinél laktunk, de amikor szeretkeztünk, mindig ügyeltünk arra, hogy ne hallja meg senki, mivel a mellettünk lévő szobában ott aludtak a szülei. Most már külön lakunk tőlük, de nyáron, amikor az ablak nyitva van éjszakára, akkor sem üvöltözünk, mint az elmebetegek. :) Számításba vesszük azt is, hogy esetleg a szomszéd nem venné jó néven, ha a mi nemi életünk miatt nem tudna pihenni.
Az viszont egyáltalán nem normális, hogy Apud elhanyagol és lehülyéz. Beszélj Anyukáddal, hátha tud segíteni!
26/L
anyummal nem jövök ki tul jol. igaz már 17 vagyok,es nem zavarnak, csak kivancsi voltam h 13 évesen lehet h én nem értem még h mi van. de akk ezek szerint mégse. kösz a válaszokat
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!