Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszem előtt "kötelező" a...

Inszem előtt "kötelező" a clostit szedni? Mindannyiótoknak írt fel a doki?

Figyelt kérdés
Nekem eleve az a problémám, hogy nem kielégítő a petefészek működésem, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nincs elég petesejtem, és a tüszőim üresen nőnek, érnek, repednek, és attól félek, hogy a closti a maradék petesejtjeimet is kimeríti...
2009. júl. 22. 10:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Á, nem!Én teljesen más gyógyszereket, pontosabban szurikat kaptam.Kihez jársz?Nehogy olyan dokit válassz, akinek a meddőség kezelése kimerül a Clostilbegytnél.Tapasztalat, én már jártam így, a vége meddőségi központ lett, ahol aztán szerencsére mindenki értette a dolgát.Írj privit, ha esetleg segíthetek:)Illetve remélem, a párodat is kivizsgálták rendesen...mert ez sem utolsó!
2009. júl. 22. 10:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Meddőségibe járok, Bp. Kaáli, de nagyon nem bízom az orvosban. Rákérdeztem, azt felelte, hogy mindenképp closti kell. Már folyamatban van az orvosváltás, de előbb lesz mensim, mint az új dokival az időpont, és nem szeretném elvesztegetni ezt a hónapot.
2009. júl. 22. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam először clostit, amitől a nyálkahártyám nem vékonyodott. Azonnal áttértünk másra, azóta jó. Mondjuk még nem vagyok terhes, de majd most!!! (mint minden hónapban :) ) Egyébként volt egy inszeminációnk, nem jött össze, most készülünk a másodikra.
2009. júl. 22. 11:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Hupsz, ezt most lehet, hogy nem értem. A méhnyálkahártyának vékonyodnia kellene? Nekem az elvileg rendben van. De akkor lehet, hogy nem parázok, egy hónap nem árthat annyit, és ha nem jön be, csak átállítanak engem is valami másra...
2009. júl. 22. 11:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok újra.Mi a Budai meddőségi centrumba jártunk, én csak ajánlani tudom. Clostilbegyt fel sem merült, teljesen mást kaptam, nálam is gond volt a peteéréssel.Profi volt mindenki, ráadásul itt a beavatkozások, vizsgálatok ingyenesek.
2009. júl. 22. 11:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi - ott is van meghatározott orvos, akihez jársz? Ha igen, ki? Nagyon sokára adnak időpontot?
2009. júl. 22. 13:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Második vagyok: bocsi, rosszul fogalmaztam. Az előző hónapokhoz képest volt vékonyabb a nyálkahártyám.
2009. júl. 22. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Újra első: csak be kell telefonon jelentkezned.Először csak elbeszélgettek.Választhatsz orvost akkor, bár nagyjából mindegy, mert mind rendes.Én Dr.Zeke Józsefhez jártam, nem ilyen mézes-mázas, de profi, segítőkész, elmond mindent, mi hogy lesz.Sokat kell várni, de végül megéri:)Sok sikert:))
2009. júl. 22. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!