Menstruációs tünetnél kötelezö a mellfeszülés?
Figyelt kérdés
Januárban volt egy missed ab-om emrióelhalás miatt.Eddig 3szor jött meg a menstruációm ,de egyszer sem fájt a mellem.
Azt tudni kell,én mielött terhes lettem a mense elött mindig megdagadt és fájt a mellem innen tudtam hogy megjön.Viszont eza a töünetem a műtét óta eltünt,és egyáltalán nem fáj.
Ez szerintetek baj lehet? Egyik ismerös azt mondta ezzel orvoshoz kéne mennem,bár nem értem miért? Ekkora gond lenne?
Szeretnék ujra babás lenni,de remélem ez nincs vele összefüggésben!
2011. ápr. 8. 12:06
1/3 anonim válasza:
Nem "kötelező". Minden ember más, egyiknek vannak tünetei a mensi előtt, a másik észre se veszi. Egyik görcsöl tőle, a másik nem. Egyik észreveszi a peteérést, amásik nem.. Ugyanígy a terhességi tünetek is van, akinél erősek, másnál meg nem is jelentkeznek. Sajnálom, hogy az elsőző terhességed így végződött! különben maár maga a terhseeég is átalakíthatja az eddig megszokott rendszert. Nekem szülés előtt erős mensi görcseim voltak, azóta soha... Viszont, most a 4. szülés után megérzem a peteérést :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem,mert nekem amikor menzeszelni kezdtem fiatal koromban akkor mindig feszült a mellem.Mostmár nem és a terhesség alatt sem volt ilyen tünetem.
3/3 anonim válasza:
Szia! Pontosan így jártam én is. 1 éve volt ilyen műtétem, és utána nagyon sokáig nem fájt a mellem, nem dagadt meg. Az orvos szerint a hormonok okozhatják. Az előző hónapban fájt csak előtte, kezdtem reménykedni, hátha baba van a dologban, de sajnos nem.
Azért kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!