Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruációs tünetnél kötelezö...

Menstruációs tünetnél kötelezö a mellfeszülés?

Figyelt kérdés

Januárban volt egy missed ab-om emrióelhalás miatt.Eddig 3szor jött meg a menstruációm ,de egyszer sem fájt a mellem.

Azt tudni kell,én mielött terhes lettem a mense elött mindig megdagadt és fájt a mellem innen tudtam hogy megjön.Viszont eza a töünetem a műtét óta eltünt,és egyáltalán nem fáj.

Ez szerintetek baj lehet? Egyik ismerös azt mondta ezzel orvoshoz kéne mennem,bár nem értem miért? Ekkora gond lenne?

Szeretnék ujra babás lenni,de remélem ez nincs vele összefüggésben!

2011. ápr. 9. 23:59
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem az elmúlt 20 évben összesen egyszer feszült a mellem, a terhességem elején ;)

nyugi, ez nem feltétlenül tünete a mensinek csak sok nőnek ez is...

2011. ápr. 10. 01:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem néha feszül, érzékeny, néha nem.

Nem gondoltam, hogy ez orvosra tartozó kérdés.. Biztos emiatt mondta az ismerősöd, hogy orvoshoz kellene menned?

2011. ápr. 10. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!