Én 16 éves lány vagyok . és nem jött meg a menszeszem 5 napja. A barátommal nem védekeztünk de nem belém bent el arra figyeltünk. A menstruációs jelek megvoltak pl. mellfeszülés! Ilyenkor mi a teendő? Várjak méég vagy pedig vegyek egy tesztet?
szerintem, hogy megnyugodj vegyél tesztet igen.
de máskor ne csináljátok ezt, mert az előváladékban is többezernyi sperma van.
de ha megvannak a jelek akkor valószínűleg megjön, ha nem stresszelsz
Igen, az előváladéktól is lehetsz terhes! Ha nem akarsz babát, csak megfontoltabban!
Szerintem tesztelj egyet, mert legalább megtudod, hoy most mi van ahelyett, hogy kétségek között lennél! ;-)
Mindenképpen vegyél tesztet.Ahogy írták lehetsz terhes az előváladéktól is,és a mensis tünetek terhességi tünetekre is hasonlítanak.
De ha elég felnőttek vagytok a szexhez,akkor ahhoz miért nem,hogy felelősségteljesen védekezzetek?
Keress fel egy tinédzserambulanciát,és beszéld meg az orvossal a fogamzásgátlást.Hidd el sokkal jobb,mint abortuszra menni,vagy 16 évesen gyereket szülni.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!