Lombikosok! A kötelező HIV/hepatitis B-C/szifilisz szűrést hol csináltattátok? Kellett érte fizetni? (Bp. )
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 17:53
1/6 Manka68 válasza:
Én már nem emléxem, hol csináltattam. :-( Régen volt.
Párom azt mondja, a Kaáliban csináltattuk. Ott pénzbe kerül, az árlistájukon rajta van, mennyibe. De biztos hogy nem volt horribilis összeg, mert arra emlékeznék. :-)
Hogy TB alapon hol csinálják meg, nem tudom.
2/6 sumergo válasza:
Tapolcán ezért sem kellett fizetni. Kérdezd meg a lehetőségeket a meddőségi központban, ahová jársz. Gondolom ott is lehet pénzért, meg kérdezz rá, nem lehetne-e TB-re megcsináltatni. Biztosan tudják a választ!
3/6 anonim válasza:
Ántsz-nél ingyen van ha viszel háziorvosi beutalót, nálunk Debrecenben így volt.
Hívd fel az Ántsz-t és ott megmondják pontosan.
4/6 A kérdező kommentje:
Végül az ÁNTSZ-be mentem, a HIV ingyenes volt, a többiért összesen 5045 Ft-ot kellett fizetni.
2011. júl. 21. 21:58
5/6 anonim válasza:
Ez az 5045 Ft egy személy vizsgálatáért vagy mindkettőtöket vizsgálták?
6/6 A kérdező kommentje:
Személyenként.
És a vizsgálat előtt be kellett fizetni postán, sárga csekken (adták). Eredmény 2 hét múlva volt.
2011. nov. 13. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!