Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, anyukák, ti csináltato...

Lányok, anyukák, ti csináltatok ilyet? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Még nem fogant meg a kisbabám, csak gondolatban...viszont annyira nagyon szeretném és elképzelem, hogy nemsokára terhes leszek...mondjuk még nem próbálkozunk, más okokból, de megbeszéltük, hogy év vége felé elkezdjük...szóval én meg elkezdtem vásárolni a picimnek, ha meglátok valamit, megveszem.Egész szép kis baba-kelengyém gyűlt össze. De hallottam olyat, hogy babonából nem szabad vásárolni előre!DE ÉN ANNYIRA SZERETNÉM, HÁTHA EZZEL BEVONZOM...Hülye vagyok??
2012. aug. 14. 15:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ja 15:48-as vagyok, amúgy én is szorítok neked, hogy ne kelljen annyi ideig várnod mint nekem!
2012. aug. 14. 15:50
 12/20 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom!!!És nagyon szorítok, hogy sikerüljön!!!Nem hiszem, hogy a babacuccoktól van, azt viszont elhiszem, hogy nem jó nézegetni őket!Én még csak pár hónapja vásárolgatok, és már be is fejeztem, csak ha pocakban lesz a kincsem, akkor lendülök be megint:-)
2012. aug. 14. 15:50
 13/20 anonim ***** válasza:

Én hiszek a bevonzásban, és ha te is elhiszed, akkor nem vagy hülye, hanem csak hű vagy önmagadhoz. De azért túlzásba ne vidd, és akkor talán a babona dologba sem mászol bele mélyen :)

Nekem van két lánykám már, most szeretnénk harmadik babát (nem feltétlenül fiút :) és én is minden babaholmit megnézek, megtapizok, mert annyira szeretném már, ha újra babás lehetnék, de engem az fog vissza, hogy tele franciaágy alatti ágyneműtartó kinőtt ruhákkal...

2012. aug. 14. 15:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Nemrég néztem meg a TITOK című filmet és most a könyvet is a kezembe veszem esténként! Ha ezt valaki ismeri akkor megérti hogy miért vettem meg azt a tündéri kis plédet is!!! Ez már előttem több millió embernél működött!!! Drukkolok mindenkinek!!!
2012. aug. 14. 16:21
 15/20 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem pont az ilyeneknek nem jön össze könnyen, akik ennyire rááltak a dologra, és totál idegbetegek, amikor az első hónapban nem jön össze.
2012. aug. 14. 16:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Mi is év végén kezdünk el próbálkozni. És én is láttam a Titok című filmet, és nemsokára megveszem a könyvet is. Nem baj, ha vásárolsz, álmodozol, elképzeled. Én mondjuk nem vásárolok, még... :) De gondoltam én is rá, hogy a vonzás miatt azért csak veszek egy kis ruhácskát.

Én a babonát a 12.hétig ismerem, de hogy terhesség előtt ne lehetne, arról nem tudok.

De viszont ha vásárolunk valahol, akkor a babaosztályra feltétlenül bemegyek, árakat nézni persze, hogy előre gondolkodjak, és egy picit gyönyörködni, csodálni.

Nem vagy hülye, de tényleg csak olyan dolgokat vegyél, amit biztos, hogy fogtok használni.

Remélem mindkettőnknek mihamarább sikerül. :) És akik régóta vágynak rá, azoknak kitartást erőt, és mielőbbi babázást kívánok!

2012. aug. 14. 16:48
 17/20 anonim ***** válasza:
szia én is igy vagyok nekem már van 3gyermekem de most is folyamatosan veszek rugikat badykat a kicsinek akit negyediknek fogunk várni ha összejön:-)kislányom 16honapos még szopis de ha jön a teso jön addig szépen vásárolok:-)
2012. aug. 14. 17:16
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a nagyon pozitív válaszokat!!!annyira örülök, hogy sokan vagyunk így!A vonzás törvénye valóban működik?!A 15-ös válaszolónak annyit mondanék, hogy szerintem nem idegbeteg egy NŐ ha kisbabára vágyik és álmodozik....és nem esek kétségbe az esetleges sikertelen első hónap után sem!!
2012. aug. 14. 18:04
 19/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Lehet, hogy lefogtok pontozni de ezt én nem tartom jó ötletnek. Meg is indoklom miért. Mert ez már kezd túl mutatni az egészséges várakozáson és már inkább görcsös ragaszkodás felé illetve akarás felé mutat. Ami azért baj, mert azt mondják a nagyok, hogy amit nagyon akar az ember az nem jönn össze. Az én lányom úgy fogant meg, hogy elötte fél évig próbálkoztunk sikertelenül. Természetesen számoltam az ovumat nagyon oda figyeltünk mit csinálunk. Aztán február elején megbeszéltük ha ebben a hónapban sem jön össze a baba akkor egy kicsit pihentetjük a dolgot és csak a magunk örömére voltunk együtt. Akkor meg is fogant a babánk. Én ezt úgy könyveltem el, hogy előtte azért nem sikerült mert túlzottan akartam, hogy ő jöjjön. Gondoljatok bele ti sem vagytok olyan ember közelében aki görcsöl.

Én próbálnék addig elvonatkoztatni a babáról ameddig nem költözik be a pocakotokba.

21hós kislány anyukája aki reméli, hogy hamarosan jön a kistesó.

2012. aug. 14. 19:07
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat?Ugyan miért pontoználak le?Mindenki véleményére kíváncsi vagyok!Sikeres második babásodást kívánok!!!!:-)Igyekszem nem rágörcsölni!!!
2012. aug. 14. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!