Lányok, anyukák, ti csináltatok ilyet? Bővebben lent!
Én hiszek a bevonzásban, és ha te is elhiszed, akkor nem vagy hülye, hanem csak hű vagy önmagadhoz. De azért túlzásba ne vidd, és akkor talán a babona dologba sem mászol bele mélyen :)
Nekem van két lánykám már, most szeretnénk harmadik babát (nem feltétlenül fiút :) és én is minden babaholmit megnézek, megtapizok, mert annyira szeretném már, ha újra babás lehetnék, de engem az fog vissza, hogy tele franciaágy alatti ágyneműtartó kinőtt ruhákkal...
Mi is év végén kezdünk el próbálkozni. És én is láttam a Titok című filmet, és nemsokára megveszem a könyvet is. Nem baj, ha vásárolsz, álmodozol, elképzeled. Én mondjuk nem vásárolok, még... :) De gondoltam én is rá, hogy a vonzás miatt azért csak veszek egy kis ruhácskát.
Én a babonát a 12.hétig ismerem, de hogy terhesség előtt ne lehetne, arról nem tudok.
De viszont ha vásárolunk valahol, akkor a babaosztályra feltétlenül bemegyek, árakat nézni persze, hogy előre gondolkodjak, és egy picit gyönyörködni, csodálni.
Nem vagy hülye, de tényleg csak olyan dolgokat vegyél, amit biztos, hogy fogtok használni.
Remélem mindkettőnknek mihamarább sikerül. :) És akik régóta vágynak rá, azoknak kitartást erőt, és mielőbbi babázást kívánok!
Sziasztok!
Lehet, hogy lefogtok pontozni de ezt én nem tartom jó ötletnek. Meg is indoklom miért. Mert ez már kezd túl mutatni az egészséges várakozáson és már inkább görcsös ragaszkodás felé illetve akarás felé mutat. Ami azért baj, mert azt mondják a nagyok, hogy amit nagyon akar az ember az nem jönn össze. Az én lányom úgy fogant meg, hogy elötte fél évig próbálkoztunk sikertelenül. Természetesen számoltam az ovumat nagyon oda figyeltünk mit csinálunk. Aztán február elején megbeszéltük ha ebben a hónapban sem jön össze a baba akkor egy kicsit pihentetjük a dolgot és csak a magunk örömére voltunk együtt. Akkor meg is fogant a babánk. Én ezt úgy könyveltem el, hogy előtte azért nem sikerült mert túlzottan akartam, hogy ő jöjjön. Gondoljatok bele ti sem vagytok olyan ember közelében aki görcsöl.
Én próbálnék addig elvonatkoztatni a babáról ameddig nem költözik be a pocakotokba.
21hós kislány anyukája aki reméli, hogy hamarosan jön a kistesó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!