Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérhetnék egy pillantást a...

Kérhetnék egy pillantást a görbémre, ha nem gond?

Figyelt kérdés

Tudom,volt már fent,de:

úgy tudom,ha felmegy a hő a tüszőrepedés után,az még tovább emelkedik 1 hét múlva beágyazódáskor.Nekem lefelé megy.Tudom,senki nem lát belém,de a görbe szerint zárjam ki a terhességet?

2009. júl. 22. 09:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

sztem baba van, és iulyenkor emlékezik a szervezet hogy vérezni kéne és ezért folyik ez, de ha erösödik vangy fájdalmad van kkor doki. ne várj vele.. mi meg amugy se látunk el a méhszájadig:)

32

2009. júl. 25. 19:39
 22/33 A kérdező kommentje:
Még 2 napom van a nemvártig.A folyásomat a tejeskávé színéhez tudnám hasonlítani.Mensis érzésem nincs,nem érzem azt a bizonyos mindjárt megjön érzést,a méhszájam pedig a múlt havi ciklushoz képest viszonyítva fent van,és zárt,szóval fogalmam sincs,lehet doki lesz belőle,csak a gond,hogy szerdán van az a doki,akihez járok,meglátom mi lesz,de én már nem reménykedek.Mai terhestesztem nem reggeli pisiből negatív lett,még egy árnyalatnyi halvány vonal sincs rajta,pedig ez a hőgörbe bíztató volt,na mindegy,ez van,csak sajnos a férjem megy vissza külföldre,szeptember közepén jön csak.Addig pihi:(
2009. júl. 25. 19:50
 23/33 anonim ***** válasza:
Én igy ugyanígy voltam mint te. Én voltam aki irta, hogy nekem is csak 36,8 volt a hőm és mégis baba lett. Szóval nekem is megvolt ez a tejeskávé színű folyás a nem várt előtt is és akkor is mikor meg kellett volna jönnie, csak most múlott el pár napja. Most vagyok épp 5 hetes. És az én férjem is csak most volt itthon 3 hetet és csak szeptember közepén jön haza. Úgyhogy megértelek , ha elkeseredsz, de még bizzál, még bármi lehet, hidd el!!! Még nem jön meg, van remény!
2009. júl. 25. 20:01
 24/33 A kérdező kommentje:
És neked fájt a hasad közben?Mert most mintha valamit éreznék,de nem tudom mit.Amúgy hol dolgozik a férjed?Mert most nekem is 3 hetet volt itthon,csak nem egy helyen dolgoznak?:)
2009. júl. 25. 20:52
 25/33 anonim ***** válasza:
Az én férjem Londonban dolgozik egy étteremben. A tiéd? Ő is 3 hetet volt itthon, lehet irtam is már. 2-3 havonta jön haza, úgyhogy örültem, hogy sikerült összehozni ezt a babát. Nekem a hasam alul középen feszített, mintha mindig tele lett volna a hólyagom és mindig pisilnem kellett volna. Mikor mensiznem kellett volna, akkor meg görcsölgetett mint máskor, csak tompábban. Ja és a ciciim lettek rettenetesen érzékenyek.
2009. júl. 25. 23:50
 26/33 A kérdező kommentje:
Nekem belgiumban dolgozik,azt hittem már munkatársak,csuda sztori lett volna:)
2009. júl. 26. 00:12
 27/33 anonim ***** válasza:
Az biztos. De ugyanaz a helyzetünk, milyen véletlen. Hogy állsz??? Mármint a barnázással?
2009. júl. 26. 09:16
 28/33 A kérdező kommentje:
Azóta nincs,megszűnt,de a hőm 2 tizedet esett reggelre,úgyhogy meg fog jönni ma vagy holnap sajnos.Na majd szeptemberben meglátjuk,hogy mi lesz.
2009. júl. 26. 09:19
 29/33 A kérdező kommentje:

Leesett a hőm is csajok:(

[link]

2009. júl. 26. 15:12
 30/33 anonim ***** válasza:
Mizujs ma reggel? Szorítok neked még mindig.
2009. júl. 27. 06:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!