Kérhetnék egy pillantást a görbémre, ha nem gond?
Tudom,volt már fent,de:
úgy tudom,ha felmegy a hő a tüszőrepedés után,az még tovább emelkedik 1 hét múlva beágyazódáskor.Nekem lefelé megy.Tudom,senki nem lát belém,de a görbe szerint zárjam ki a terhességet?
Nekem mikor nem voltam terhes,volt,hogy felment 37,2-re is.Most,hogy terhes lettem,csak 36,8-36,9.Úgyhogy ne zárd ki a terhességet,hisz nem előírásszerű a 37 fokos hő.
Drukkolok,szép a görbéd!
Bocsi,hogy kiemeltem,csak közben nézegettem a méhszájamat is (tudom,nem kéne),de 4-5 nappal a mensi előtt bele szokott menni az ujjhegy,annyira nyitott,most 3 nappal előtte nehezen érem el,és tök zárt.A görbe alapján én kizártam a babát,de a válaszok után mégis reménykedtem,aztán kiírtam ma egy mellfájdalmas kérdést,amiből megint az jön le,hogy meg fog jönni,közben a méhszáj nehezen elérhető és tök zárt,a mostani hőmet linkelem,a kérdésem padig az,hogy volt-e valaki hasonlóan ellentmondásos szituban,mert már attól félek,hormonális problémám van,hogy összevissza vannak a tüneteim egymásnak ellentmondva.Van már egy kisfiam,szóval nem a görcsös mindennap kérdezősösdit játszom,hanem tényleg kezdek megijjedni,hogy mitől vannak az egymásnak ellentmondó tünetek.Ha nem vagyok terhes,nem dől össze a világ,és ígérem is,hogy ideírom az eredményt pár nap múlva,csak most az egészségem miatt aggódok,eddig mindig 28-29 napra jött meg,de most a görbén is látszik,hogy csúszott a tüszőrepedés,ha egyáltalán az volt,nem valami hormonbetegség.Köszi csajok a türelmet.A görbe azóta:
Szerintem a 18. napon volt a PÉ-d.
Szép a görbéd!
Szorítok, hogy legyen baba!
Írj majd!!
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!