Kérhetnék egy pillantást a görbémre, ha nem gond?
Figyelt kérdés
Tudom,volt már fent,de:
úgy tudom,ha felmegy a hő a tüszőrepedés után,az még tovább emelkedik 1 hét múlva beágyazódáskor.Nekem lefelé megy.Tudom,senki nem lát belém,de a görbe szerint zárjam ki a terhességet?
2009. júl. 22. 09:22
11/33 A kérdező kommentje:
Mindenképp írok,ígérem,és köszi a választ.
2009. júl. 24. 20:01
12/33 anonim válasza:
Szép a görbéd,szerintem lehet babás. Én mára nemvártam nekem is zárt,kemény a méhszájam,sőt befelé is fordult. 2 napja medi lab teszttel csináltam egy pozitivot,de mivel annyi negativ véleményt olvastam rólla,ma vettem 2 külömböző fajtát és azok is pozitivot mutattak. Szerintem várj pár napot és nyugodtan csinálhatsz . Drukkolok nagyon,hogy sikerüljön!!!!!!
13/33 A kérdező kommentje:
De jó,köszi neked is:)27-én akarok tesztelni,azonnal megírom majd,hogy mi lett.
2009. júl. 24. 21:35
14/33 anonim válasza:
Ránéztem a görbédre és egyből ara gondoltam, hogy szép és lehet baba, sőt nagy esélyed van rá. Aztán csak utána olvastam a válaszokat, látom már bíztattak. Nekem most lett egy hete poz a tesztem , de én is elkeseredtem minden reggel előtte a hőm miatt, mert 36,8 fölé egyáltalán nem ment. És mégis baba lett. Neked már tartósan fenn van. Szorítok és írd meg az eredményt!!
15/33 A kérdező kommentje:
Mindenképpen írok,a helyzet most tényleg becsapós.Nekem mindig kb.1 héttel a mensi előtt nagyon fáj a cicim,de mire megjön,előtte elmúlik,vagy nagyon sokat enyhül.Most is ez van,tegnap nem lehetett hozzáérni,mára már csak a hasonfekvés nem megy.DE!A méhszájam a múlt hónapban már a mensim előtt 4-5 nappal könnyen elérhető,és nyitott volt,szerintem nem is volt zárt az ovum óta.Most azonban magam is meglepődtem mikor kíváncsiságból megnéztem,mert nem túl gyakran piszkálom azért,de most tök nehezen érem el,és olyan zárt,hogy csak ámultam,hogy jó helyen keresem-e:)És a mindjárt megjön érzés mindig legalább 3 nappal előtte kínoz elég rendesen,de ettől csak több napig,van hogy 1 héttel előtte már érzem.Most semmi nincs.Na meg ez a görbe,amire írjátok nagyon sokan,hogy szép.Szóval most reménykedek rendesen,csak az elmúlóban lévő cicifájdalom szól a mensi mellett,a többi ellene.Nagyon kíváncsi vagyok,27-én reggel max 10 órakor itt lesz az eredmény,ideírom,megígérem.Ez egy fura hónap,ha pozi lenne a teszt,leírom,miért.Nagyon érdekes sztori,szorítsatok csajok:)))))
2009. júl. 24. 22:47
16/33 anonim válasza:
Kiváncsian várjuk:) Sok DRUKK!!!
17/33 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. júl. 25. 08:58
18/33 A kérdező kommentje:
Gond van,még ilyen sose volt,mielőtt megjönne,már napokkal szokott fájni a hasam,de egyből vérzés jön.Most nem fáj semmim,van még 2 napom,de elég rendes barna folyásom van.Nem értem.A hőm se esett le,itt már valami gond lesz,tudom.
2009. júl. 25. 15:00
19/33 anonim válasza:
Szia! Ha a barna folyásod nem múlik el, akkor menj el nőgyógyászhoz. Távol álljon tőlem, hogy ijesztgessek, de a méhen kívüli terhesség egyik első jele a sűrű barna folyás. Remélem csak sima menstruáció és semmi bajod sincs.
20/33 A kérdező kommentje:
akkor vettem észre,mikor megnéztem a méhszájat,és az ujjam hegye olyan lett.Azóta minimális jött csak,de nem sűrű,hanem olyan tejeskávéhoz hasonlítanám.Nem fáj semmim,fogalmam sincs,hogy mi lehet ez.
2009. júl. 25. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!