Milyen sportot lehet végezni kismamáknak? 6 hetes vagyok még, lételemem a mozgás és érdekelne, mivel nem ártok a babának?
Szobabiciklizés annyi amennyi jól esik, nem kell visszafognod magad. Én 5 hónapig futottam, mert nagyon jól esett. Akkor éreztem hogy elég, de addig semmi gondom nem volt vele. Az úszás még nagyon nagyon jó! tehermentesíti gerinced, és szuper dolog amúgy is :) Arra érdemes figyelni, hogy afertőzéseket kerüld el. Nekem erre van egy nagyon jól bevált "receptem": Olivaolajjal átitatott tampont helyezz fel a hüvelyedbe, ezzel megakadájozhatod a bacik feljutását.
Hajrá, jó mozgást, és rengeteg boldogságot!
Úszás mindenképp!
Nyújtásnak meg kismama-tornás DVD-k!
Ha eddig is sportoltál, akkor szeritnem folytassd azokat a sportágakat amiket már eddig is csináltál, a szervezeted valószinüleg rá van már állva ezekre a mozgásokra. Persze küzdősportok, lovaglás hegymászás inkább kizárva. Pontosabban minden ami eséssel, rugással, balesetveszéllyel jár.
Én futok is, amikor jól esik, biciklizem, előző terhességemnél kajakoztam is. Volt egy kis szikla mászás, de az nem volt betervezve.
Bármit csinálsz, addig csináld csak amíg jól esik. Amint fájdalmat érzel azonnal hagyd abba, és lassíts kicsit.
bemelegítés, nyújás fontos.
jó sport melltartó szintén. később olyan ruha ami nem nyomja a pocakod.
jó mozgást!!!!
18 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!