gratulálok utolsó!!!! tiszta szívből kívánom - így ismeretlenül is, hogy minden a legnagyobb rendben legyen veletek! :-)
kérdező: nekem ma van a 28-ik napom, reggel teszteltem, de negatív lett, annyira nem lepődtem meg ezen, mert előzőleg fáradtság, cicifájás volt rendesen, most meg semmi az égvilágon, várok még pár napot, ha addig sem jön meg, csinálok még egy tesztet, ha az is negatív és még mindig nem jön meg, akkor majd azért aggódni fogok egy kicsit, hogy mi lehet a gond... remélem nem kell orvoshoz mennem...
én ma a 29. napon járok. még nem teszteltem. Köszönöm szépen. Én is drukkolok neked!!
Gratulálok, hogy pozitív lett, remélem nekem is az lesz. Sok boldogságot a babához:)
13-14-es vagyok, szóval nekem megjött még kedden délutánra, de örültem neki, mert napra pontosan tartotta a 28 napot, így legalább nem kell aggódnom, hogy a vetélés után lett-e valami probléma. most pedig várom a következő pé-t, ami elméletileg 27-én lesz és remélem a legjobbakat! :-)
kérdező, te hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!