Ki nem várja február 21 környékére?
Nekem a hó elején volt inszeminációm, bízom benne, hogy nem fog megjönni! :)
Ti mikor fogtok tesztelni?
sok sikert neked:)
én is reménykedem, 17.20.körül nem várom.
Szia!
Drukkolok Neked én is!
Én 22-23 körül nem várom.Ha minden igaz,tegnap v ma van ovum,hát mindent megtettünk az ügy érdekében.Szerintem én majd csak 1-2 nap késésnél fogok tesztelni.Bár nem biztos h kibirom. :)))Ez a 3.próbálkozós hónapunk missed ab után.
N.
Szia! Én pont 21-re nem várom. Az ovu teszt szerint 6.-án volt peteérésem, akkor együtt is voltunk apával, viszont tegnap éreztem enyhe menzesz szerű fájdalmat (lehet hogy tüszőrepedés volt) de sajna tegnapra apa megbetegedett, így nem tudtunk együtt lenni. Remélem azért a 6.-a még jó volt... Mindenesetre 2 hét múlva kiderül :)
Drukkolok nektek!!!
Én 23-ra nem várom.Ha minden igaz ma van ovum,tegnap este volt + az ovutesztem,úgyhogy ma még elkapom apát:-)
Pénteken megyek uh-ra,hogy megrepedt-e a tüsző.
Hogy álltok csajok?
Mikor teszteltek? Van valami jele már a babának?
N.
Most jut szembe, hogy pár napja egy icipici barnás folyásom volt, de már elmúlt. Remélem a beágyazódás volt. A méhszájamból nem nagyon tudok következtetni, bár szerintem nincs fent. Szombaton tesztelek :)
Nektek is sok sikert aztán írjatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!