Van esélyem a babára vagy nincs? Léci írjatok
Ilyen tünetek mellet egy késő mensivel meg halvány pozi teszttel, én gratulálnék!!:)
De azért két nap múlva újra tesztelnék, biztos ami biztos, csakhogy ne legyen olyan halvány:) Drukkolok, hogy sikerüljön!!!
1-es vok: akkor tényleg lehet vmi! A pozi teszt meg pozi teszt, tévesen pozit nem mutat, inkább az a jellemző, hogy kevés a hcg és még nem mutatja a teszt. De jó neked!
Nekem van már két lánykám, most szeretnénk kistesót (kedden volt pé-m). az elsővel semmit nem éreztem, csak késett, azért teszteltem, a másodikkal meg már nem várt előtt 3 nappal olyan beteg voltam mint a lagzis kutya, fel sem bírtam kelni, és azért lett furcsa, mert a párom minden ilyen hányós-hasmenéses nyavalyát összeszed, elég ha ránéz valakire, aki ilyen beteget látott, de neki se és nagynak sem volt semmi baja, rám viszont nagyon nem jellemző:))
Úgyhogy én gratulálok mégegyszer, és jó egészséget és boldog babavárást kívánok!!
Szia!
Nagy valószínűséggel igen. :) A halvány pozi teszt is terhességet mutat. Valószínűleg még nagyon fiatal a terhességed várj egy két napot és ha gondolod ismételd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!