Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esélyem a babára vagy...

Van esélyem a babára vagy nincs? Léci írjatok

Figyelt kérdés
08/05-re nem vártam nem is jött meg, ma csináltam egy tesztet de halványka pozi lett, Tüneteim, mellem majd le szakad, meg van duzzadva hacsak a póló is hozzá ér sírni tudnék, fel vagyok puffadva mint egy óriás léggömb, a köldököm alatt a pocim fájdogál, minden evés után hányinger kerülget, hőm még mindig fent van. Lehetek terhes? [link]
2012. aug. 9. 16:22
 1/8 A kérdező kommentje:
18. napon volt ovum
2012. aug. 9. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Ilyen tünetek mellet egy késő mensivel meg halvány pozi teszttel, én gratulálnék!!:)

De azért két nap múlva újra tesztelnék, biztos ami biztos, csakhogy ne legyen olyan halvány:) Drukkolok, hogy sikerüljön!!!

2012. aug. 9. 16:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Amugy rendszeres 28 napos ciklusom van, soha nem késett, mindig óraműpontossággal jött meg.
2012. aug. 9. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha a 18. napon volt ovud,akkor elvileg a 32. napon kellett volna,hogy megjöjjön,vagyis tegnap! Ezért lett halványka a teszt! De szerintem simán lehet gratulálni,anya leszel! :) Gratulálok! :)
2012. aug. 9. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:

1-es vok: akkor tényleg lehet vmi! A pozi teszt meg pozi teszt, tévesen pozit nem mutat, inkább az a jellemző, hogy kevés a hcg és még nem mutatja a teszt. De jó neked!

Nekem van már két lánykám, most szeretnénk kistesót (kedden volt pé-m). az elsővel semmit nem éreztem, csak késett, azért teszteltem, a másodikkal meg már nem várt előtt 3 nappal olyan beteg voltam mint a lagzis kutya, fel sem bírtam kelni, és azért lett furcsa, mert a párom minden ilyen hányós-hasmenéses nyavalyát összeszed, elég ha ránéz valakire, aki ilyen beteget látott, de neki se és nagynak sem volt semmi baja, rám viszont nagyon nem jellemző:))

Úgyhogy én gratulálok mégegyszer, és jó egészséget és boldog babavárást kívánok!!

2012. aug. 9. 16:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gratulációt! késői ovum volt csak. Akkor most örülhetek végre?Csak annyit még, hogy olyan fáradt vagyok mindig hogy állva eltudnék aludni.Elsem hiszem:)) Most akkor tényleg anya leszek????
2012. aug. 9. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagy valószínűséggel igen. :) A halvány pozi teszt is terhességet mutat. Valószínűleg még nagyon fiatal a terhességed várj egy két napot és ha gondolod ismételd meg.

2012. aug. 9. 16:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Megfogom ismételni a tesztet, hogy erősebb legyek a csíkocskám
2012. aug. 9. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!