Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esélyem a babára?

Monanke kérdése:

Van esélyem a babára?

Figyelt kérdés

Szerintetek ha ma van ovulációm,de ma semmiképp nem tudunk együtt lenni a férjemmel,akkor van esély arra hogy a két nappal ezelőtti szexből baba lesz?

Azért gondolom hogy ma van az ovum,mert tojásfehérjés színű nyák jelent meg a bugyimon.Egyébként erre ilyen mértékben még sohasem került sor,lehet hogy ez amiatt jelentkezett most így,mert sikerült a baba?

2012. jún. 17. 12:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
vmennyi esély van rá mert a sperma 3 napig is életképes lehet a hüvelyben!drukkolok hátha!holnap nem tudtok szeretkezni?
2012. jún. 17. 12:13
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.De holnap tudunk és mindenképpen fogunk is,de az nem lesz már késő?
2012. jún. 17. 12:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
a petesejt 24 órán át megtermékenyíthető szval sztem nem lesz késő.
2012. jún. 17. 12:19
 4/14 anonim ***** válasza:
71%

Újabb kutatások szerint a petesejt CSAK 18óráig életképes!!

És a nőgyógyászom is ezt mondta!!

Ma este, holnap reggel jó lenne összebújnotok, ha megoldható, de a két nappal ezelőtti sperma is talán még ott várja a petesejtedet!!! :)

Sok sikert a babához!! :)

2012. jún. 17. 13:02
 5/14 anonim ***** válasza:

Tényleg igaza van az utolsónak.ezt találtam:

Az egyik petefészekből kibocsátott petesejt csaknem azonnal belép a petevezeték nyílásába. Ahogy halad a méh felé, éretté válik a spermiummal való egyesülésre. Ezt az érettséget a pete néhány órán belül eléri, miközben még a petevezeték felső harmadában tart. Ebben az időpontban kell odaérnie a spermiumnak, hogy a megtermékenyítés megtörténhessen. Az egész periódus, amelyben a petesejt és a spermium egyesülhet, kevesebb, mint 24 óra. Ha ilyen egyesülés nem történik, a petesejt elhal és szétesik. Ám a petevezetékben mozogva a pete találkozhat olyan, élő spermiumokkal, amelyek egy néhány nappal korábbi koitusz során érkeztek oda. (A spermiumok öt napig is életben maradhatnak a petevezetékben.)

2012. jún. 17. 13:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hát akkor reménykedhetek abban hogy a 2 nappal ezelőtti együttlétből származó spermák még élnek és végre összehoznak nekünk egy babát.Nagyon sajnálom hogy ma nem tudunk együtt lenni,de ha ebből mégsem sikerült volna akkor majd a következő hónapban biztos fog :D
2012. jún. 17. 13:18
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát ezt a kérdést akár én is feltehettem volna!:)

Csak nekem tegnap/tegnapelőtt lehetett az ovum (péntek v. szombat), mi pedig szerdán voltunk együtt.

Nekem is soknak tűnik a 3 nap, de sokan mondják, hogy 2-3-4 napig is elvannak a kiskatonák odabenn.

Hát reménykedjünk, és majd írj, hogy mi van veled!!!

K.

2012. jún. 17. 13:19
 8/14 anonim ***** válasza:
így van!sok sikert!kitartást!
2012. jún. 17. 13:19
 9/14 A kérdező kommentje:
Drukkoljunk egymásnak!!! Mindenképp írni fogok,remélem hogy csak POZITÍVAT :)
2012. jún. 17. 13:58
 10/14 anonim ***** válasza:
OK!:)) Én július 3-ra nemvárom, kíváncsi vagyok 1-1,5 hét múlva fogok-e már érezni valamit.
2012. jún. 17. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!