Van még esélyem a babára? Nagyon szeretném, de a ma reggeli x-epil nega
29-ra nem várom, de azért teszteltem előtt, mert furi dolgokat érzek magamon. Tegnap reggel vissza kellet rohanjak induláskor, mert hánynom kellett, ma is így keltem, de megettem egy cerbonát és kicsit jobb lett. Folyamatosan fáj jobb oldalon a petefészkem, néha beleszúr a méhembe, a cicijeim is fájnak és ami nagyon durván fáj, az a derekam. Folyásom nem igazán van, inkább csak némi vízes meg tegnap volt egy kevés núlós váladék.
Csatlom a görbém.
Szerintetek van esélyem babóra? Nagyon szeretném
A teszthez még korán van, ne idegeskedj. Ha tüneteid vannak, az lehet terhesség, de az is, hogy csak ebbeszéled magadnak.
Minden jót!
Szia!
Neked alapjában nagyon magas a hőd!nincs valami probléma hormonálisan??Általában pajzsmirígy problémával szokott ilyen magas lenni.Persze az 50% esély meg van arra hogy terhes vagy!A hányós tünet az még nagyon korai!
Azért Én szurkolok hogy baba legyen!Tesztelni szerintem csak a nem várt után tesztelj!
szia! A görbéd bíztató!
viszont túl korán teszteltél szerintem.
várd meg a kimaradt! mensidet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!