Van esélyem? Napok óta a reggeli hőm 36,6, és a nappalik 37-37,1.
én úgy tudom a reggeli hőt kell nézni, nappal mindenkinek feljebbkúszik az érték! És ha a reggeli hődet nézzük akkor az elég alacsonynak tünik, habár az alaphödet az nem tudom...
szerintem csak reggel mérjed, a napközi mérés csak bezavarhat!
Nincs hőgörbéd?
első vagyok! azért kérdeztem csak hogy mennyi az alaphőd, hogy mihez viszonyitsuk a reggeli 36,6-ot! de ha ilyen alacsony az alaphőd akkor jó!
Nekem pl alapban 36,4 szokott lenni, és ovuláció után nekem a 36,6 az alacsony lenne....
Mikorra nem várod a mezeszed?
Szia!
Én 26-ra nem várom :), és inszemináció után vagyok.
Szia! Hát a nappali hőt valóban felesleges nézned mert a reggeli számít. Pl. ha én a reggeli hőmet nézném akkor mindig azt hihetném, hogy babát várok mert nekem a nappali hőm folyamatosan évek óta 37,5 ez alá nem nagyon szokott menni.
De egyébként mindenkinek van esélye, és tudom miről beszélsz mert én is folyamatosan a tüneteket figyelem magamon, de én úgy gondolom, hogy ha más észere vette magán akkor ha eljön az ideje én is észre fogom. Csak ez a várakozás...ez szörnyű
Köszi! Neked is sok sikert! A hőm. most 36,8 már négy napja, de ennél fentebb kell még mennie, mert minden hónapban ennyi szokott lenni.
Harmadik leányka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!