Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esélyem a babára?

Monanke kérdése:

Van esélyem a babára?

Figyelt kérdés

Szerintetek ha ma van ovulációm,de ma semmiképp nem tudunk együtt lenni a férjemmel,akkor van esély arra hogy a két nappal ezelőtti szexből baba lesz?

Azért gondolom hogy ma van az ovum,mert tojásfehérjés színű nyák jelent meg a bugyimon.Egyébként erre ilyen mértékben még sohasem került sor,lehet hogy ez amiatt jelentkezett most így,mert sikerült a baba?

2012. jún. 17. 12:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

8.5.3.vagyok

drukkolok lányok!De ti is nekem mert még 3 hetem van szülésig.37hkm...

2012. jún. 17. 15:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Köszi, mi is drukkolunk neked, kitartást! Könnyű szülést kívánok neked!

K.

2012. jún. 17. 16:18
 13/14 A kérdező kommentje:

Mostanra minden az ovulációhoz kapcsolódó jel elmúlt.Most értem haza a férjem pedig 6 körül várható :(:(

Nagyon sajnálni fogom ha ez a hónap is elmúlt a baba nélkül.

Bár azért még a remény megvan hogy tegnap várta egy kis katona a petesejtem.2 hét múlva kiderül :D

2012. jún. 18. 14:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Semmiképp sem lehetséges az hogy ha most sikerült együtt lennünk,akkor ebből baba is lehessen.Most épp azt olvastam egy cikkben hogy tojásfehérje jellegű folyás az ovuláció előjele és ha ez így van akkor tulajdonképpen ma van az ovulációm.Mi a véleményetek erről?
2012. jún. 18. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!