Mit tegyek 16 éves vagyok és terhes, nem tudom mit tegyek?
orulok neki hogy minden adott es megtartjatok a babat fiatal vagy meg nagyon de az sem tul nagy baj.en csak anyit szolnak hozza hogy most nagyon gyorsan kell felnonod egy gyerek mellett.figyelj ide eletel adsz egy embernek es erte felelned kell akkor is ha egyszer majd egyedul leszel(persze nem ezt kivanom)de azzal is jobb ha szamolsz hogy megeshet.azt akarom mondani szuld meg a babat es ha barmijen lehetoseged lesz tanulj vagy menj dolgozni te is, akkor konyebb lesz a parodnak es neked is,most jo hogy segitenek a szulok meg a baratod.de neked is majd tenned kell nem masok miatt, magad miatt meg a babaert.mert most feleloseget valalsz elso sorban te mert te vagy az anya a legfontossabb dolog a vilagon egy gyermek szamara.
en nem nevelem egyedul a gyermekem csak megtapasztaltam egy anya feleloseget gyermeke irant.
Kedves 18:30-as, Te aztán nagy biztatást adtál ennek a lánykának....
Nem tudom hány éves lehetsz, de a mai fogamzásgátlók mellett besikerült babáknak semmi bajuk nem lesz, valamint is kicsit idejétmúlt, hogy nem látszik majd ki a szaros pelenkákból...Tudod eldobja és kész:)
És igenis, ha a szülőktől és a párjától is megkapja a támogatást, és még szeretné is a babát, akkor valószinüleg tisztában van azzal is, hogy milyen lemondásokkal jár most ez a számára, az meg hogy a pasija bármikor leléphet, igen, benne van a pakliban... De melyikőnk párja nem léphet le bármikor??
Sajnálom, hogy a környezetben ennyire negatív tapasztalatok vannak, de talán vannak még normális 16 évesek is, nem kell a kor alapján elítélni senkit!!
kérdező: valamilyen szinten irigyellek:)
anyuék tuti nem így reagálnának egy babára:(
pedig mi is szeretnénk majd a barátommal..
sok boldogságot nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!