Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek 16 éves vagyok és...

Mit tegyek 16 éves vagyok és terhes, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok járok egy pasival aki szintén 16 szedem a fogamzásgátlót de mégis terhes lettem.Nem akarom elvetetni a pasim is azt mondja hogy szeret velem akar lenni tartsuk meg a babát.Most nem tudom mit tegyek 6 hetes terhesen?
2009. júl. 20. 18:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Látom este óta törölték azt a "kedves" üzenetet amire reagáltam . Én azt gondolom ha van szülői háttér és mind a ketten akarjátok a babát akkor ne vetesd el mert egy abortusz elkísérhet egész életed végéig. Én kívánom hogy minden tökéletes legyen az életetekben .
2009. júl. 22. 10:11
 12/31 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Hogy vagy? Hogy döntöttél?

2009. aug. 3. 16:06
 13/31 A kérdező kommentje:
Megtartjuk a babát és szeptemberben közös lakásba költözünk!
2009. aug. 3. 18:38
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok,nagyon örülők hogy igy döntöttetek. Kívánok nektek egészséges babavárást és szüls után sok-sok egészséget és jó babázást!!
2009. aug. 6. 15:53
 15/31 anonim ***** válasza:
29%
lakást vennének nektek? Akkor nyilván van pénzetek, de egy gyerek nem csak pénz... törődni is kell vele. Tényleg tudnátok vele a következő 20 évben foglalkozni? Ezt kérdezd meg a párodtól is. 18 évesen dolgozni akar? Nem akar továbbtanulni? Ha nekem a fiam teherbe ejtene valakit, mindenképp arra biztatnám, hogy tanuljon tovább, legyen diplomája, és addig tartanám el. Mi változik 18 évesen? Lesz érettségije, azt meg feldughatja magának... és te 16 évesen akarsz anya lenni? Komolyan azt gondoljátok, hogy a következő 20 évben eggyütt maradtok? Sajnálom, de ilyen csak a mesében van. Vagy nekem volt túl rossz gyerekkorom, az is lehet...
2009. aug. 8. 14:07
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj csak ne ess pánikba nem te vagy se az első se az utolsó aki fiatalon szül. Ráadásul ha gyógyszert szedsz azt se lehet mondani hogy felelőtlen voltál. Beszélj a szüleiddel mondd meg nekik hogy szeretnéd megtartani és hogy szeretnéd ha támogatnának. A szüleid biztos nagyon szeretnek és megfognak érteni. Ha nem akarod nem kötelezhetnek abortuszra, nem kell alá írnod a papírokat.

Üljetek le beszéljétek meg hogy mi legyen ezután. Ha összefog a két család minden rendben lesz. A sulit pedig levelezőin letudod rakni. Kitartás és ne add fel!

2009. aug. 8. 15:09
 17/31 anonim ***** válasza:
75%

szia!

ha támogatnak,te is szeretnéd,meg a párod is,akkor tartsd meg. nem egyszerű babázni,de a legszebb dolog,főleg ha segítséged is van. ha a mamád segít,pl estin leérettségizhetsz,és "idősebbek" :) is mennek néha erre-arra baba nélkül,nem leszel elzárva.

a hozzászólásaidból látom h értelmes,felelősségteljes érett lány vagy. jól fogsz dönteni,és szerintem jó anya leszel-már most az vagy,hiszen érezni h komolyan szeretnéd őt. :)

drukkolok!

2009. aug. 8. 15:10
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
most olvastam h döntöttetek! jó egészséget,és sok boldogságot kívánok!
2009. aug. 8. 15:11
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Sok sikert, kitartást és BOLDOGSÁGOT kívánok mindhármotoknak!!!
2009. aug. 8. 15:47
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is tartsd meg. Én most leszek októberben 19, de szeptemberben szülök. Egy jó tanács, ha megfogadod:

szerintem gyorba csináljatok egy polgári esküvőt. Nem kerül százezrekbe és még nem vagy nagykorú. Ha férjezett vagy, nem kell minden orvosi papírra az anyukád aláírása. Ha esetleg épp nem tud téged elkísérni valamilyen vizsgálatra vagy ilyesmi, akkor ne kelljen visszamenned később.

jó babavárást! 34hkm

2009. aug. 8. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!