Mit tegyek 16 éves vagyok és terhes, nem tudom mit tegyek?
Első lépésben szólj a szüleidnek!!!!!
Velük beszéld meg,és ne halogasd,minél előbb!!!
Sok sikert!
De szép a romantika.
Sok sikert egyébként! A szülőket azért majd avassátok be a dologba szerintem...
Azért majd írd meg légyszi, miből tartjátok el a babát, hadd tanuljunk...
Hát elég fiatal vagy, de nem te leszel az elsö 16-17 éves aki szül, szóval ne keseredj el. ès ha nem akarod elvetetni akkor tarts ki a döntésed mellett, mert ha úgy beszélnek rá az abortuszra akkor örök életedre megbánod.
Elsö kör ahogy írták irány az orvos ha még nem voltál, de ha ennyire tudod hogy 6 hetes vagy akkor biztos voltál már. Aztán ahogy az orvos megllapítja a terheséget irány a te szüleidhez. Ök lesznek akikre számíthatsz még pár évig vagy akár életük végéig. Aztán ha esetleg a szülök nem akarnak segíteni, akkor pedig a növédelmi központban segítenek.
A párod mivel ilyen fiatal, gondolom nem dolgozik még föállásban. Rá ilyen téren neszámíts, még annyi minden történhet köztetek, de a gyerek ott marad neked.
Egyébként 12 éve egyik fiu osztálytársam ezért ment el a sulból, mert a barátnöje terhes lett, és dolgoznia kellett menni, de aztán még egyetemet is elvégezte a srác, és a ma napig együtt vannak.(iwiw)
Én még nem vagyok 18 de van egy 4 hós babám,kicsit nehéz,de a barátom szerencsére 8 évvel idősebb.Minden rendbe lesz,semmit nem bánok csak a sulit.
Sok szerencsét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!