Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek 16 éves vagyok és...

Mit tegyek 16 éves vagyok és terhes, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok járok egy pasival aki szintén 16 szedem a fogamzásgátlót de mégis terhes lettem.Nem akarom elvetetni a pasim is azt mondja hogy szeret velem akar lenni tartsuk meg a babát.Most nem tudom mit tegyek 6 hetes terhesen?
2009. júl. 20. 18:55
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Első lépésben szólj a szüleidnek!!!!!

Velük beszéld meg,és ne halogasd,minél előbb!!!

Sok sikert!

2009. júl. 20. 18:58
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vagy benne hogy terhes vagy? Voltál orvosnál? Ha igen akkor beszélned/beszélnetek kell a szülőkkel. Nehéz lesz de túl kell esni rajta. Ha még nem voltál orvosnál el kell hogy menj. Minden jól fog alakulni, meglátod.
2009. júl. 20. 19:01
 3/31 anonim ***** válasza:
29%

De szép a romantika.

Sok sikert egyébként! A szülőket azért majd avassátok be a dologba szerintem...

Azért majd írd meg légyszi, miből tartjátok el a babát, hadd tanuljunk...

2009. júl. 20. 19:01
 4/31 anonim válasza:
84%
A tesóm 19 évesen szülte az első babáját és most így 28 évesen úgy gondolja, ha vissza tudná pörgetni az időt, akkor inkább most gondolkodna csak a családalapításon, hiszen gyerek mellett már nehezen vagy egyáltalán nem jut idő a tanulásra (érettségi!!!!)és a szórakozásra. Nagyon gondold meg hogy most 16 évesen lekötöd e magad egy gyermekkel vagy sem. Gondolom azért szedted a fogamzásgátlót, mert nem akartál terhes lenni.
2009. júl. 20. 19:04
 5/31 A kérdező kommentje:
Több terhességi teszt is pozitív lett úgy hogy biztos hogy terhes vagyok tudják a szülők néhány napja már elmondtuk eléggé nem tudják még felfogni hogy nagyszülők lehetnek meg azt mondták mi döntésünk ők nem szólnak bele meg minden hát miből tartanánk el a szüleim meg a pasim szülei azt mondták ha megtartjuk akár lakást is vesznek meg támogatnak ha Dávid a pasim meg 18lesz majd dolgozna és ő akarja a babát egy éve járunk együtt.
2009. júl. 20. 19:09
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég fiatal vagy, de nem te leszel az elsö 16-17 éves aki szül, szóval ne keseredj el. ès ha nem akarod elvetetni akkor tarts ki a döntésed mellett, mert ha úgy beszélnek rá az abortuszra akkor örök életedre megbánod.

Elsö kör ahogy írták irány az orvos ha még nem voltál, de ha ennyire tudod hogy 6 hetes vagy akkor biztos voltál már. Aztán ahogy az orvos megllapítja a terheséget irány a te szüleidhez. Ök lesznek akikre számíthatsz még pár évig vagy akár életük végéig. Aztán ha esetleg a szülök nem akarnak segíteni, akkor pedig a növédelmi központban segítenek.

A párod mivel ilyen fiatal, gondolom nem dolgozik még föállásban. Rá ilyen téren neszámíts, még annyi minden történhet köztetek, de a gyerek ott marad neked.

Egyébként 12 éve egyik fiu osztálytársam ezért ment el a sulból, mert a barátnöje terhes lett, és dolgoznia kellett menni, de aztán még egyetemet is elvégezte a srác, és a ma napig együtt vannak.(iwiw)

2009. júl. 20. 19:10
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
19.01 vagyok, ha a szülők támogatnak titeket, akkor hajrá, anyuka leszel!!! Úgy látom, ti is akarjátok, meg a szülők se tiltakoznak, úgyhogy nincs kérdés...
2009. júl. 20. 19:13
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindketten szeretnétek,és a szülők is így vannak vele,ahogy leirtad,tartsátok meg!Hodd el később megbánnád az abortuzt,de jól gonodld át,mielőtt döntesz akár mit is!
2009. júl. 20. 19:56
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem vagyok 18 de van egy 4 hós babám,kicsit nehéz,de a barátom szerencsére 8 évvel idősebb.Minden rendbe lesz,semmit nem bánok csak a sulit.

Sok szerencsét!!

2009. júl. 20. 20:11
 10/31 anonim ***** válasza:
64%
Aki nem tud segítséggel szolgálni inkább ne irjon. Nem hiszem hogy ő az egyedüli lány aki terhes 16 évesen.Ezen az oldalon segítséget kért nem pedig gunyolkodást, sértegetést.
2009. júl. 21. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!