Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petevezeték-átjárhatósági...

Petevezeték-átjárhatósági vizsgálat ambulánsan?

Figyelt kérdés

A dokim mindenképp akar inszem előtt petevezeték-átjárhatósági vizsgálatot, amitől rettegek. Utánaolvastam a neten, hát nem semmi!

DE a doki azt mondta, pár perc az egész, ott csinálja helyben a rendelőjében UH segítségével és kontraszt anyagot fog felrakni egy katéteren keresztül (amit belül felfúj a méhben, hogy elzárja a folyadék útját nehogy visszafollyon a méhnyakon át) és csak annyira fáj, mint egy szülési fájás.

Köszi :( A neten csak olyat olvastam, hogy kórházban csinálták.

volt olyan, akinek szintén ambulánsan csináltak átjárhatóságit???

2012. aug. 9. 11:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg!

Én is így voltam,mint Te!Talán az ismeretlentől félsz!De,ha most azt mondanák,hogy újra meg kell csinálnom,minden gondolkodás nélkül akár most nekivágnék%Te is így leszel,ha túl leszel rajta!

2012. aug. 11. 07:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Én ma voltam átjárhatósági vizsgálaton kórházban. Nem féltem tőle, annyian írták hogy nem fáj. De mikor a kontraszt anyagot fújta, majd be csináltam. Olyan volt mintha valami szét akarna repeszteni belülről. Mondta a doki volt egy kis elzáródásom, biztos azért volt olyan rossz. Azt is mondta, hogy most már nagyobb az esélyem teherbe esni. Utána egy órát még görcsöltem az ágyban, és utána mintha elvágták volna, semmi bajom nincs.

És megcsinálták már neked? Milyen volt?

2012. aug. 15. 20:41
 13/17 anonim ***** válasza:
én majd jövőhónapban megyek, ebben a hónapban hormonvizsgálatot vesznek és ultrahangoznak csak. Kicsit félek tőle, mostmár pláne.
2012. aug. 15. 21:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok.nekem most aug.ban ciklus 7napján volt rtg kontranyag vizsgálat karban altatással itt nálunk a sebészeten végzik 9h-kor mentem be vérnyomás mérés,beszélgetés ugye nem ettem nem ittam semmit,aláírtam.Behelyezték a karomba a granült azon át az altatót aztán kakukk.picikét volt gond a bal oldalon de kis nyomásra távozott a hasüregbe a folyadék,petevezetőim vékonyak kb.félórát voltam bent 4-5 óra múlva mehettem haza mert nem volt gond hála,eléggé szédelegtem másnapra jobb volt a helyzet 6napig volt pici vérzés.A próbálkozást kihagytuk nyugalommal félő a rtg és a kontr.anyag szervezetben való hatása és gyulladás-ok miatt.Kibírtuk.Kisfiúnk elsőre megfogant 6éves egészséges hála.Gond van nem sikerül a kistesóka már1éve.Állítólag lehetséges gyulladástól,felfázástól húgyutak gyulladásitól oda-vissza adjuk egymásnak szeretkezéskor a gondokat,kismedence gyulladástól.Császár metszés volt lehetséges h.ez idő alatt összenövések alakultak ki,ki tudja.Még fokozzam döbbenet Hsg után mensi 22napra jött elég sok gondoltuk h.kiürül minden tisztulok,aztán következő hónapban szept.ben újra 22napra jött ömlött belőlem a híg piros vér 3napig éjjel,nappal.Ciklus12napján uh-ra mentem tudjam értek-e tüsző-k mekkorák méhnyálka szép10,2mm de sajna tüsző-k nem értek,helyette jobb o.o-ban 5cm cysta így érthető volt miért ömlött a híg piros vér.Így a mensimet várom és reménykedünk h.távozik és aztán sikerül a kisbabánk.Minden ember eset más nálam ez van sajnos.Kívánom h.sikerüljön minél előbb a baba mindenkinél.Írjatok
2012. okt. 2. 02:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem is ambulánsan csinálták. Bementem, felhelyezték a ballont ( ez kb egy menstruációs fájásnak felelt meg...rosszabbra számítottam,) majd átsétáltunk a röntgenbe, ahol a kontrasztanyagot felrakták...nem is éreztem semmit.

Nem értem azokat, akik képesek emiatt altatni magukat, meg laparoszkópiás műtétet csinálni...manapság mikor már sokkal kényelmesebb és fájdalommentesebb megoldások is vannak.

2012. okt. 31. 22:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok.Most látom hogy válaszoltál.15válaszoló ez neked hsg.vizsgálat volt?

Nem tudom hová való vagy,igaz amennyi ház annyi szokás tartja a mondás.

Szabolcs megyei vok.itt az a szabály hogy nekem hsg.kontraszt anyag röntgenes karban altatásos kisműtétet végeztek.Itt ez van a dokim véleménye hogy azért végzik így az eljárást mert állítólag eléggé fájdalmas.Átsétáltam a sebészeti tömbbe rtg.szobába fél órát voltam bent kb.mondta párom.Visszatoltak a nőgyógy.-ra nem mehettem volna haza csak másnap reggel,de a doki megígérte hogy ha nincs gond 4-5óra múlva mehetek haza.Nagyon véres voltam akkor az nagy betét nagyon.Utána nagyon görcsölt a hasam alja,méhem,derekam 2fájd.csillapítót kaptam be+gyulladás csökkentőt.A hsg előtti hónapban ambulánsan hycosy.-t sóoldatos vizsgálatom volt próbálta a doki hátha nem kellene a hsg,de sajna nem jutott át a sóoldat.Éreztem vami kis gyulladást fáj a méhem utána még vagy 2hétig.Nekem így történt.

2013. márc. 15. 11:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló vagyok elfelejtettem még írni h.a bal o.volt kis bibi de kis nyomásra átjáródott.A jobb o.szuper.

Inszemináció történt januárban kellett a segítség nem jutottak fel a spermiumok,a pct házas élet teszt igazolta.Sikerült az első inszem!Kismami vagyok újra!Puszi

Kérdező ha látod olvasod azóta te veled mizujs?

2013. márc. 15. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!