PETEVEZETŐ ÁTJÁRHATÓSÁGI VIZSGÁLAT? KÖTELEZŐ?
Van már két gyerekem. Szerintem átjárhatóak a petevezetőim. De a mostani kapcsolatomból nem sikerül a baba. Ezért eljutottunk az inszeminációig.
Az orvos protokollra hivatkozva ragaszkodik az átjárhatósági vizsgálathoz. Én NEM engedem.
Lehet-e az inszemináció következménye -hogy ha esetleg mégis valamelyik petevezető el van záródva- egy esetleges méhen kívüli terhesség?
Úgy gondolom, az inszemináció nem másabb, mint egy normális teherbeesés, csak a spermáknak nem kell annyi utat megtenniük...
Félek a méhen kívüli terhességtől. Mekkora rá az esély inszemnél???????????
A vizsgálat NEM kötelezö, de ha nem egyezel bele, akkor nem lehet inszem.et csinálni, éppen a fokozott méhen kivüli terhesség veszélye miatt.
De nem egészen értem, miért nem akarod ezt a vizsgálatot engedni? Egyáltalán nem komoly, nem veszélyes, és utána tudni lehet, hogy legalább ez rendben van.
A spermáknak ugyanannyi utat kell megtenniük.
A vizsgálatok azért fontosak, mert abból tudják megállapítani mi lehet a baj. Ha nem engeded az átjárhatóságit, akkor nem fogják az inszemet megcsinálni. Ennyi.
Nekem is 2 gyerekem van és megcsinálták,de egyáltalán nem fájt!Én mondjuk nem vagyok jód érzékeny...
Szerintem enélkül nincs értelme az inszeminek,hiszen,ha elvannak záródva úgy sem fog sikerülni!Nálunk kötelező a hsg inszemi előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!