Petevezető átjárhatósági mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 22:25
1/7 anonim válasza:
Nekem ingyen csinálták a helyi kórházban.
2/7 anonim válasza:
Nekem a biztositóm fizette. Vagyis "ingyen" volt.
3/7 anonim válasza:
Nekem úgy emlékszem 32000 Ft volt.Magándoki.:(De utána rögtön besikerült a kislányunk.:)
4/7 anonim válasza:
Úgy tudom, kétféle vizsgálat létezik: ultrahangos és röntgenes. Az utóbbi kellemetlenebb, de a TB kifizeti. Az ultrahangos nem okoz fájdalmat (legalábbis a dokim ezt mondta), viszont a kontraszt anyagot hozzá neked kell kiváltani a patikában, ami kb. 14ezer Ft körül van.
5/7 anonim válasza:
Nekem ultrahangos volt.(32000).Ki kellett fizetni a felhasznált eszközöket és anyagokat.És nagyon fáj.Csak mondom.Az én dokim is azt mondta, hogy csak kellemetlen.Biztos azért, mert nem az ő méhét és belső miskulanciáját bizgették.:)
6/7 anonim válasza:
Nekem egy hónapja csinálták, a helyi kórházban, ingyen!
7/7 anonim válasza:
Nekem nem fájt csak tényleg kellemetlen volt. Főleg, amikor a sok cső bennem és csússzak be a röntgen alá, de úgy, hogy ne mozogjanak el a csövek. Ha a doki nem segit, nem sikerül.
Ja, és SZTK alapon a helyi kórházban volt és ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!