Laparoszkópiás petevezető átjárhatósági műtétem lesz méhtükrözéssel egybekötve lombik miatt. Mennyit illik adni a dokinak (pécsi vagyok)? Mit kell egy ilyen műtétről tudnom? Fáj. Stb?
Szia!
Nekem nemrég volt ilyen, ugyanúgy lombik miatt kellett megcsinálni...nem fáj, mivel altatnak, csak utána rossz kicsit, mert nagyon izomlázad van, mivel megdöntve vagy, és a vállid tartják a súlyodat egész műtét alatt. Utána kicsit menszeszes érzésem volt, de ennyi. Inkább kényelmetlenek csak a varratok, de nem fáj. (nekem legalábbis)..én Pécshez közel lakom:) 15.000-et adtam a dokkernek.
Sok sikert!
Most megyek én is. Rám bízta a döntést, amikor kérdeztem a pénzről...'amennyit akar...ha gondolja'.
Én húszezret gondolok, az aneszteziológusnak 5-öt. Bár utóbbin még vacillálok, nem 10-et illik? pfff...miért hagynak minket tippelgetni? :)
Viszont, mivel én is ezzel a kérdéssel vagyok már napok óta elfoglalva, leírok egy sztorit, ami állítólag megtörtént...azóta már csak városi legendaként él tovább.:)
Egyszer a cigányvajda rokonát műtötték és a vajda megkérdezte mennyit adjon. A doki mondta..'ahogy gondolja'. Erre a vajda átnyújtott egy bonbonos dobozt. Az orvos mondta, hogy mióta a föníciaiak feltalálták a pénzt, azóta az jelenti a fizetséget. A vajda mondta, hogy rendben és mégis mennyi legyen az a pénz? Az orvos mondta, hogy húszezer.
Erre a cigány vajda felnyitotta a bonbonos dobozt, kivette belőle a kövér köteg tízezreseit, kiszedett belőle kettőt, visszarakta a dobozba a húszezret, a köteget a zsebébe...és úgy adta át a bonbont újra az orvosnak.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!