Kérdező én nem értelek. Gyereket szeretnél, közben nyafogsz a vizsgálatok miatt! Akarsz terhes lenni vagy nem? Ez nagyon gyerekes viselkedés! A szülés jobban fog fájni!
2012. jún. 6. 08:49
12/18 anonim válasza:
Hát akkor tagadd... Végülis terhesnek lenni sem kötelező. Annak meg főleg nem, aki így áll hozzá a dolgokhoz. (Sajnos jó pénzért mindent lehet: hajrá lombik, és hormonok. Beavatkozások ott is vannak, csak nehogy azt is meg akard tagadni, mert akkor rajtad csak a csoda segíthet.)
2012. jún. 6. 08:53
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
Igazatok van. Sajnos túl beszari vagyok :( Sajnálom.
(pedig már túl vagyok két szülésen is....csak már elég régen volt....)
2012. jún. 6. 08:55
14/18 anonim válasza:
Ahogy irták, csak akkor lehet fájdalmas, ha lezáródás van, viszont elég sok esetben ez a vizsgálat elég ahhoz, hogy újra átjárható legyen, a viszgálat során fellépö nyomás kitágitja annyira a petevezetéket, amennyi szükséges a teherbeeséshez.
2012. jún. 6. 09:01
15/18 A kérdező kommentje:
Tudod, azért bízom benne, hogy nálam minden rendben van, mert a másik dokim szerint OK a vezetékem, ráadásul kétszer szültem, azonnal összejöttek a babák.
A mostani páromnál van gond, mert iszonyatosan lassan mozognak a spermái, elpusztulnak mielőtt még feljutnának a petesejtig.
2012. jún. 6. 09:05
16/18 anonim válasza:
Szerintem is a pároddal van baj, mivel neked már van 2 gyereked és nála kiderült a gond. Szóval én nem mennék a helyedben! Én is beszari vagyok, sajnos
2012. jún. 8. 19:42
17/18 anonim válasza:
Szia!Nekem 5.-én csinálták meg a vizsgálatot.Nagyon be voltam tojva,én is össze olvastam a neten minden rémtörténetet.Iszonyatosan féltem!Nem tart az egész 5 percnél tovább és nem éreztem semmiféle fájdalmat,és utána se görcsöltem.Én azt javaslom neked,ha ez kell csináltasd meg.A CÉL ÉRDEKÉBEN MINDENT MEG KELL CSINÁLNI!!!!A baba lebegjen a szemed előtt!!!!
2012. jún. 9. 08:55
18/18 anonim válasza:
Csak még annyit, hogy attól, hogy az elözö két gyerek összejött, nem jelent semmit, mert a petevezetékek bármikor lezáródhatnak, elég hozzá egy erösebb felfázás is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!