Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petevezeték-átjárhatósági...

Petevezeték-átjárhatósági vizsgálat ambulánsan?

Figyelt kérdés

A dokim mindenképp akar inszem előtt petevezeték-átjárhatósági vizsgálatot, amitől rettegek. Utánaolvastam a neten, hát nem semmi!

DE a doki azt mondta, pár perc az egész, ott csinálja helyben a rendelőjében UH segítségével és kontraszt anyagot fog felrakni egy katéteren keresztül (amit belül felfúj a méhben, hogy elzárja a folyadék útját nehogy visszafollyon a méhnyakon át) és csak annyira fáj, mint egy szülési fájás.

Köszi :( A neten csak olyat olvastam, hogy kórházban csinálták.

volt olyan, akinek szintén ambulánsan csináltak átjárhatóságit???

2012. aug. 9. 11:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én is előtte állok, igaz nem inszem miatt, csak elzáródásra gyanakszom. A barátnőmnek is megcsinálták, nem fájt neki és 5 perc volt az egész.
2012. aug. 9. 11:09
 2/17 anonim ***** válasza:

Nekem is volt!Fáj,tény.De nem annyira,mint ahogyan Én azt gondoltam!Bevettem egy Cataflamot és tényleg kb 5-10 perc volt!

Reggel bementem a kórházba vizsgálat utána feküdtem a kórházban melegítőben 2 órát és goo haza!Ez majdnemhogy ambuláns volt!

2012. aug. 9. 11:23
 3/17 A kérdező kommentje:

Nekem csak az a furi, hogy van akinek kórházban csinálják, nekem meg csak úgy rendelőben???

Kedves első válaszoló, tényleg ilyen rövid volt az egész a barátnődnél? és fájt neki?

2012. aug. 9. 12:29
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem neked sem rendelőben fogják, hanem kórházban. A barátnőmnek meddőségi klinikán csinálták, azt mondta csak kellemetlen volt, annak fáj akinél van elzáródás, neki nem volt. Első voltam!
2012. aug. 9. 12:41
 5/17 anonim ***** válasza:
Ja és ő is rettegett, mindenfélét olvasott, szinte halálfélelme volt. Azt mondták neki a klinikán, hogy kár volt utánaolvasni, sok rémhír van, nem szabad félni. Azt mondta utólag, hogy semmi volt az egész!
2012. aug. 9. 12:42
 6/17 A kérdező kommentje:
De biztos, hogy a rendelőben fogja csinálni!!! Már múltkor megcsinálta volna, ha fel vagyok rá készülve lelkileg. Ez meddőségi központ.
2012. aug. 9. 12:49
 7/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem 2011ben volt átjárhatóságim, a Bajcsy Kórházban. Röntgenes, nem ultrahangos. Csak Algoflex Met vettem előtte be, de az semmit nem ért. Anyáztam egy sort, de pár másodperc alatt letudtuk magát a vizsgálatot.

A katéter felhelyezése után úgy fáj a hasad majd, mintha meg akarna jönni, az tényleg semmi.

Maga a kontrasztanyag bejuttatásakor voltak fájdalmaim, viszont átjárható vagyok mindkét oldalon. Talán volt valami letapadásom, cisztám, passz. Baba azóta sincs, inszem sem volt, mert hormonális gondjaim adódtak, és először azt kell helyre rakni.

Szerintem is vegyél be Cataflamot meg vmi enyhe nyugtatót, ha ennyire ideges vagy. És meséld el majd, hogy mi volt! Nagy kalappal!

29/N

2012. aug. 9. 14:16
 8/17 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek mindig azt mondtam, hogy nyugi ne félj a vizsgálattól, mert közelebb hoz a babához!
2012. aug. 9. 19:33
 9/17 anonim ***** válasza:
Fáj az akkor is,ha nincs elzáródás....nekem sem volt egyik oldalon sem mégis fájt!
2012. aug. 9. 21:23
 10/17 A kérdező kommentje:

Uram Isten! ÉN totál kész vagyok már a gondolattól is :(

De úgyis bevállalom, Nekem nagyon kell a picúrkám :)

2012. aug. 10. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!