Mikor legyunk egyutt?
Figyelt kérdés
egy het mulva kell visszamennem az orvoshoz , azt mondta szeretkezes utani tesztet csinal, nem ertetem pontosan akkor ugy is jo ha mondjuk vasarnap este vagyunk egyutt vagy feltetlenul hetfon mielott mennek azelott kell egyutt lennunk ??? masfel eve babara varok...3 honapja tart a vizsgalatom ( prolaktin , progreszteron stb stb ....)2009. júl. 20. 17:48
1/8 anonim válasza:
Ilyet még nem is hallottam! Szex utáni teszt? Mit néz vele, mert nincs kimutatható dolog. Pár óra kell a hímivarsejtnek ahhoz hogy megtalálja a petesejtet, és ez a legkisebb dolga!Mire elér a méhedig 5-10 nap ha sikerül jó időben odaérni csak akkor ágyazódik be ezután termel HCG-t, amit a terhesteszt kimutat. Szóval nem tudom mit takar ez a teszt bocs.
2/8 anonim válasza:
Van szex utáni teszt. Azt szeretné látni, hogy a párod spermiumai hogyan viselkednek a méhnyákodban. Mert előfordulhat, hogy nem kompatilibilisek, és nem jutnak át a méhnyákodon.
Feltétlenül aznap reggel szeretkezzetek, minél közelebb a vizsgálathoz. Utána ne mosd ki magadat, ne is mosakodj meg, csak töröld meg kicsit magad kívülről egy törlőkendővel.
3/8 anonim válasza:
Első válaszolónak pedig: a hímivarsejtek 50 perc (!) alatt elérnek a méhig, sőt, azon is túl, a petevezetékig. Ott várakoznak a petére, de csak 2-3 napig, mert addig életképesek. A fogantatás is ott történik, és a megfogant baba csak ezután vándorol a méhbe, ahol a 7-12. nap között ágyazódik be.
4/8 anonim válasza:
Utolsó válaszoló,a másik válaszoló úgy értette,hogy megtermékenyítés után a sejtecske ér el 5 nap alatt a méhbe.
5/8 anonim válasza:
Igen, a választ alaposabban átolvasva nekem is leesett. :-)
6/8 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom a valaszokat , ha mondjuk reggel leszunk egyutt es delutan tudok menni az orvoshoz az ugy jo ???
2009. júl. 20. 20:58
7/8 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy hívd fel telefonon az orvosodat, és kérdezd meg tőle. Még nem volt ilyen tesztem, én is csak hallottam róla.
8/8 A kérdező kommentje:
es azt is tudjatok esetleg hogy tortenik egy ilyen teszt , es mi tortenik ha isten orizz nem kompatbilisek egymassal , akkor mi a kovetkezo lepes ?? volt mar valaki ilyen helyzetben ??/
2009. júl. 21. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!