Milyen gyakran legyunk egyutt?
Figyelt kérdés
tegnap este (ejjel ) vagy pedig ma d.e lehetett pem (UH), ma delutan voltunk egyutt a ferjemmel , szerintetek meg este is probalkozzunk ??2009. jún. 30. 16:56
1/5 anonim válasza:
Állítólag a napi többszöri szeretkezés rontja az esélyeket. Ha ma volt péd és együtt is voltatok lehet hogy megcsíptétek :-)
2/5 anonim válasza:
Igen, ha együtt tudtok lenni, akkor lehet még pluszban próbálkozni, persze. Elvileg ugye elég "kiskatona" indult útjára, de nem árt az utánpótlás :o)
(Szerintem kétnaponkénti együttlét a legjobb módszer egyébként, peteéréskor pedig peteérés napján is és utána is)
3/5 anonim válasza:
Szerintem a napi többszöri szeretkezés akkor rontja az esélyeket, ha peteérés előtti napokról van szó, mert addigra csökkenti a spermiumok számát (állítólag). Viszont peteérés most már megtörtént- bizonyított volt az uh alapján - ezért az esélyeket nem rontja ha újra együtt lesztek este, sőt :o)
4/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat , nagyon remenykedem , bar delutan egyutt voltunk , kb felorat fekudtem meg a hatamon kisparnakkal a fenekem alatt , de igy is eleg sok kifolyt mikor felaltam , de hatha a legugyesebbek celba ertek , :) ,
2009. jún. 30. 17:07
5/5 anonim válasza:
:o) A fél óra alatt már könnyen célba érhetett. Mindent megtettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!