Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen még nem volt, lehet...

Ilyen még nem volt, lehet hogy baba? Lent bővebben.

Figyelt kérdés
A 23-dik napom van,és kb.13,14,15 -dik napon volt pé.15-dik naptól egyfolytában száraz vagyok,ezt még nem tapasztaltam.Sokszor kellett bugyit cserélnem napközben vagy betéteznem folyás végett,most meg semmi.Igaz hogy kevesebbet kell mosni!!:)) ez vicc volt:)))na meg az álmosság?? Szerintetek ez valaminek a kezdete? valaki mondja meg?Ez a szárazság nagyon feltűnő!!! Olvastam a babatervezőn hogy pé. után így van,igen pár napig! eddig így is volt de érthetetlen!!
2009. júl. 20. 15:56
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
50%
Ez még csak találgatás. De ki tudja talán lehet baba.
2009. júl. 20. 15:57
 2/31 A kérdező kommentje:
Én nem találgatásnak szántam,ezek a tények!! és ezt még nem tapasztaltam,pedig nem vagyok egy mai kislány:)))
2009. júl. 20. 16:00
 3/31 anonim ***** válasza:

Szia felvidithatlak???:-))

Én ugyanezeket produkáltam mikor babás lettem..:-)))

De viccen kivül nekem még égett a gyomrom fel voltam fujodva és persze a pisilés és a cicifájdalom.Éjjel min 1x pisilni kellett mennem és előtte ez sosem volt ez feltünt..persze ezek nem egyszerre jelentkeztek de szép sorba...és persze egyre rosszabb lessz majd a + teszt utánn...ja igen álmosság az volt de nagyon!!!

Ugyhogy minden esélyed megvan rá.Mikor tesztelsz kérdezz nyugodtan válaszolok.Sok sikert!

9+6 naposka

2009. júl. 20. 16:09
 4/31 A kérdező kommentje:
9+6 -naposnak:)) tesztelni nem is tudom!A görbét is ebben a hónapban kezdtem el,ezt sem csináltam még soha!!:))
2009. júl. 20. 16:22
 5/31 anonim ***** válasza:
Segitek szivesen mi ápr ban határoztik el hogy jöhet a baba májusban elkezdtem vezetni a görbét életemben először és amikol kellett akkor mindenképp együtt voltunk és sikerült a baba.Nem tudnád belinkelni?
2009. júl. 20. 16:24
 6/31 A kérdező kommentje:
HÁÁÁTTT.... :))))) magamnak csinálom egy A/4-es lapon:))) ez vicces nem?? komolyan vísítok magamon:)))de szívesen leírom valahogy?
2009. júl. 20. 16:27
 7/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Amikor én terhes lettem,nekem is ez volt a legfeltűnőbb,hogy teljesen száraz voltam!!!

Hány naposak a ciklusaid?Mert mondjuk ha 28 napos,azért már menszi előtt 5 nappal lennie kellene valami folyásnak,nem?Vagy nálad hogy szokott működni?Mert igazán az számít.hogy saját magadhoz képest mi változás van.

Húú,remélem érted mire akartam kilyukadni..:P

2009. júl. 20. 16:41
 8/31 anonim ***** válasza:

Ja utolsó vagyok..

Még annyit,hogy nekem is az összes tünetem ennyi volt:totál szárazság,haspuffadás(de nagyon),és ami még furcsa volt,hogy napközben még nem is sokat jártam pisilni,de minden éjjel ki kellett mennem!Holott máskor soha.

2009. júl. 20. 16:43
 9/31 anonim ***** válasza:

Hu akkor regisztrálj be a ciklus.hu ra.

Az tök jó 10 perc alatt megcsinálod beirhatod hogy mikor jött meg minél több hónapot irsz be anál pontosabban számol.És kiszámolja neked hogy mikor "kell"akciózni"

Én is az alapján lettem babás.

Hu akkor ugy kérdezem addig is hogy hanyadikán esett le a hőd és mikor kezdett megemelkedni?Az volt az ovu napja.

2009. júl. 20. 16:43
 10/31 anonim ***** válasza:
Hahó csajszi itt vagy?
2009. júl. 20. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!