Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így összejöhet a baba? (Bővebb...

Így összejöhet a baba? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tegnap voltam, ma és holnap vagyok a legtermékenyebb. Az ovulációm holnap lesz ha minden igaz. Ma nagyon szúr már jobb oldalt és fel vagyok puffadva!

- Szünet volt 2 és fél napig aztán:

- Tegnap volt szex

- MA LEGYÜNK EGYÜTT??

- Holnap mindenképp lesz!

u.i.: Kisfiút akarok! :)

2011. ápr. 28. 19:47
1 2
 1/12 sumergo ***** válasza:

Összejöhet, de van egy rossz hírem. A gyermek neme nem a peteérésedtől függ, hanem attól, melyik kisfickó lesz gyorsabb. Úgyhogy beszéld meg apával, hogy a fiúsakat küldje előre! :-)(Gondolom nem leszel elkeseredve, ha egészséges kislányod lesz!)

Sok sikert.

2011. ápr. 28. 19:59
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

De ma legyünk együtt, vagy maradjon ki 1 nap?? Holnap lesz ovulációm ha minden igaz és már most nagyon szúr jobb oldalt!!

2011. ápr. 28. 20:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Na mindegy, majd meglátjuk. Most már megyek.
2011. ápr. 28. 20:09
 4/12 anonim ***** válasza:

ugyanebben a helyzetben vagyok, mi ma leszünk együtt, mert holnap nem tudunk, lesz ami lesz.:D

sok sikert nekünk!és mindenkinek. :)

2011. ápr. 28. 20:22
 5/12 sumergo ***** válasza:
Sztem inkább holnap. Érezzétek jól egymást! :-)
2011. ápr. 28. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Az ovuláció napján van a legnagyobb esélyed a fiúra. A lányok mivel "X-ek" mindenhol felakadnak; a fiúk az Y-ok, nekik könnyebb, hamarabb célba érnek. :-D
2011. ápr. 28. 20:47
 7/12 kíváncsicska ***** válasza:
Ez nem csak matek kérdése szerintem.Szerencse is kell hozzá.Ja és a görcsös akarást szerintem félre kellene tenni(ha tudjátok).Mi a férjemmel 1 nappal azután voltunk együtt hogy a legvalószínűbb lett volna a megtermékenyítés.most a 8.hétben vagyok.Nem számolgattunk nem akartunk görcsösen.Csak élveztük egymás társaságát.
2011. ápr. 28. 22:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Végül nem voltunk együtt 28-án, azaz tegnap, de mai nap aztán mindenképp együtt leszünk, remélem, még nem késő, mert tegnap este nagyon szúrt már a jobb oldalamon, ma reggelre meg már nem nagyon érzem...a hőm még alaphőn van ma is, hátha még nem késtük le.
2011. ápr. 29. 07:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Addig sakkoztok, hogy lemaradtok róla! Ne haragudj, de mindegy,hogy mi lesz? Más a fél karját adná egy kis "mindegyért"!
2011. ápr. 29. 08:31
 10/12 A kérdező kommentje:
csak nem volt nyerő a mindennapos szex, ezért maradt ki 1 nap, csak remélem, nem rosszkor...
2011. ápr. 29. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!