Lombikos lányok, tudnátok bíztatni?
Figyelt kérdés
7 stimus nap után (10dik cn) Suprefacttal és Gonallal csak 3 db tüszőm van, abból is csak 1 nagy és 2 közepes. Ma és holnap még kapok Gonalt, holnap este Ovitrelle, pénteken leszívás. Lesz ebből valami? Kinek sikerült ilyen kevés tüsző ellenére?2012. aug. 7. 17:49
21/27 A kérdező kommentje:
Most újból visszaolvastam az üzeneted, biztosabb is lehettem volna abban hogy te vagy, főleg a stílusból, ahogyan írtál. Bocsi azért amit írtam, tudod, hogy gratulálok a babádhoz.
2012. aug. 12. 19:22
22/27 anonim válasza:
Nincs kockázata 5 napig vinni, amelyik addig megállna az egyébként is megáll viszont nagyobb a siker esélyes. Nálunk ha 1 van azt is 5 napig viszik.
23/27 anonim válasza:
Nézzd,abban igazad van,hogy ez által,ha továbbviszik úgymond "szelektálódnak" és tényleg csak a legéletképesebbek maradnak meg. Nálam is csinálták már,hogy egyetlen egynél, egyszer pedig kettőnél elvitték blasztoig, az lett beültetve,mégsem tapadt(ak) meg. azért máson is múlik...nagyon sok lombik utáni tapasztalat..Amikor 3 naposan kaptam vissza őket,akkor igen. Ha jó az embrió,akkor nagy eséllyel megtapad,akár 2-3-5 naposan is. Barátnőmnek akkor lettek ikrei,amikor két naposan kapta vissza őket, s nála is, blasztoval nem sikerült..a jóisten tudja mi is szükséges még a sikerhez!
24/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, itt tényleg nincs sikeres recept, mindenki esete más és más hiába próbálunk mi itt hasonlóságokat keresni. Ma megyek délután az intézetbe, a doki majd eldönti , mi legyen és bízom benne, hogy az lesz a jó döntés. A többi már csak a Jó Istenen múlik. Köszi a drukkokat még egyszer!!
2012. aug. 13. 08:53
25/27 anonim válasza:
Szerintem nincs értelme ezen vitázni, hogy melyik jobb, melyik tutibb, a 3 vagy az 5 napos. Mindkettő lehet sikeres. Ahová mi jártunk kezelésre, ott az volt a gyakorlat, hogy akinek sok sejtje volt (10 fölött), azokat általában vitték tovább, blasztoig, 5 naposan, akinek viszont kevés, mondjuk kevesebb mint 3, azokat meg sosem vitték 3 napnál tovább.
A kettő között meg orvos álláspontjának függvényében. Nekem volt blaszto is, 2 db, mégsem tapadtak meg. Az utolsó lombiknál 4 db 3 naposat kaptam vissza, bár lehetett volna tovább várni, de én kértem az orvost, hogy ne blaszto legyen, valahogy úgy éreztem, inkább kerüljenek vissza minél hamarabb. Be is jött az érzésem :-)
26/27 A kérdező kommentje:
3 db 8-10 sejtes embriót ültettek be. köszi a drukkokat!!!
2012. aug. 13. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!