Lombikos lányok, tudnátok bíztatni?
Figyelt kérdés
7 stimus nap után (10dik cn) Suprefacttal és Gonallal csak 3 db tüszőm van, abból is csak 1 nagy és 2 közepes. Ma és holnap még kapok Gonalt, holnap este Ovitrelle, pénteken leszívás. Lesz ebből valami? Kinek sikerült ilyen kevés tüsző ellenére?2012. aug. 7. 17:49
11/27 A kérdező kommentje:
Megtermékenyült mind a három!!! Hétfőn beülti! Köszi a sok drukkot!
2012. aug. 11. 10:56
12/27 anonim válasza:
Nos,nagyon drukkolok,bár bevallom nem nagyon értek ehhez,hogy is van?Hogy működik?
13/27 anonim válasza:
miért ilyen hamar miért nem 5 naposan?
14/27 A kérdező kommentje:
A Kááliban így szokták, az első lombiknál is így volt. Hétfőn délután, azaz 3 naposan kapom őket vissza.
2012. aug. 11. 17:51
15/27 anonim válasza:
nálunk ha nem hétvégére esik mindig 5 naposan adták vissza.
16/27 A kérdező kommentje:
Biztosan sikeresebb lenne a beültetés 5 nap után, csak az a baj, hogy nem hiszem, hogy ebbe én beleszólhatok. Azért majd megkérdem a dokim.
2012. aug. 11. 21:15
17/27 anonim válasza:
Szia! Itt is gratula, és tudod, szorítok ezerrel (Eszter vok), jó lesz 3 naposan, a legjobb helye a pocakodban van, és különben is, ha nincs sok petesejt, és embrió, akkor nagyon kockázatos az 5 napig történő továbbtenyésztés, mert elveszhetnek az embriók. Nekem mindegyik akkor sikerült,amikor 3 naposan kaptam vissza őket a pocakba, két blasztos is volt, akkor nem sikerültek! Minden rendben, és így lesz a jó, bízz bennük, puszi: E.
18/27 A kérdező kommentje:
Köszi Eszter a bíztatást!!! Én is úgy tudom, hogy kockázatos várni, a legjobb helyük az én méhemben lesz. Gratulálok a babádhoz, remélem én is sikerrel járok.
2012. aug. 12. 13:59
19/27 anonim válasza:
Drága Melinda! Én az az Eszter vok, sorstárs, lelkitárs, sajnos tudod, mi történt, csak itt olvasgattam ma, és rátaláltam a kérdésedre, tudtam , hogy te vagy:) puszi
20/27 A kérdező kommentje:
Akkor másodjára találkoztunk!! :-)) Tudd meg, hogy meg is fordult a fejemben, hogy talán te vagy!!Itt kezdtük annak idején és újból összehozott a sors! Látszik, hogy ugyanolyan helyzetben vagyunk mindketten. Puszillak itt is!!
2012. aug. 12. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!