Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most mitől lehet? Sos

Ez most mitől lehet? Sos

Figyelt kérdés
Tegnap, és tegnap elött is amikor együtt voltunk a párommal, sex közben megfájdult a hasam. Bocsi a fogalmazásért.De minden egyes lökésnél mintha valamit megnyomott volna, talán a méhemet és az fájt.De ahét elején ugyan ebben a pótzban semmi ilyet nem éreztem.Babán dolgozunk már egy idelye, és elvileg péntekre esedékes a menstruáció.Összefüghet a kettő?Mármint vagy avval hogy terhes vagyok esetleg, vagy avval hogy megfogjönni?Sajnos nem tudom jobban megfogalmazni.Remélem érthető voltam.
2009. júl. 20. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is szokott néha fájni, peteéréskor különösen jobban! A méhszájamat éri el és ezért fáj, ahogy "bökdösi", nekem legalábbis! Azt nem tudom, hogy a terhességgel összefüggene-e!
2009. júl. 20. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha lenn van a méhszáj , akkor az tud fájni, ha bökdösi.

Menzesz előtt, mindíg lenn van. Nekem is szokott. Szólok is neki, hogy kicsit finomabban, mert nagyon nagyon fáj. Szóval ne aggódj! Merj szólni te is neki! Biztos megérti.

(Amúgy, ha babát akarsz, ne vizsgálgasd a méhszájad, én sem szoktam, csak valahogy érzem mikor hol van, ha nem is nyúlok oda, lehet furi, de így van)

2009. júl. 20. 09:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem szoktam vizsgálgatni, és nem is tudom, hogy hogyan kell.Igazából ezért kérdeztem, mert gondoltam rá hogy ez lehet a ludas.

Tehát akkor valószínűleg lent van a méhszáj és akkor valószínüleg nincsen baba, ugye? :(

2009. júl. 20. 10:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja és Köszi a válaszokat! :)
2009. júl. 20. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, ha a méhszáj könnyen elérhető, az általában közelgő mensit jelez.
2009. júl. 20. 11:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!