Én ezt nem értem, olyan tanácstalan vagyok. Most akkor még lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Óriási hibába estem pár napja. Én vagyok az a lány, aki szeretkezett a barátjával egy medencében a menszije előtt 3 nappal. 1 percig volt bennem a pénisze, utánna abbahagytuk. Azóta már megjött a menszim és azóta is tart. Szerintetek mennyi az esélye a terhességnek?2009. júl. 19. 17:12
11/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti! Most igazából azért rémültem meg annyira mert eddig mindig normálisan, óvszerrel védekeztünk. És annyi esetről hallottam már hogy menszikor teherbe esett meg ilyenek és most ezért kérdeztem. De a tabival biztos jobban járnék. Többen is javasolták már.
2009. júl. 21. 13:07
12/15 anonim válasza:
SEMMI! Szóval nyugodj meg és írass gyógyszer!
13/15 anonim válasza:
Szia! Megnyugodhatsz, nincsen semmi baj :):) Én arra voksolok, hogy ha valakinek menstruáció előtt van peteérése 2-3 nappal, akkor sem jön meg a vérzés. Anno engem is foglalkoztatott a téma (még mielőtt valaki nekem támad, nem azért, mert nem védekeztem és féltem a terhességtől), megkérdeztem az egyik előadónkat, ő orvos, nem tudom már milyen orvos, de orvos, és azt válaszolta, hogy a vérzés kimos onnan mindent. A nőknek szinte mindig középidőben van peteérése, nagyon ritka azok száma, akiknek esetleg menstruáció előtt, illetve után, én személy szerint azt, hogy valakinek menstruáció közben van peteérése hatalmas butaságnak tartom és csak akkor hiszem el, ha valaha látok róla ultrahangos felvételt. Nyugodj meg, 1000%, hogy nem vagy terhes :):)
14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Én is ezen gondolkoztam, hogy ha vérzek hogyan találkozhatna a nemlétező petesejttel a spermium amikor a vér kimos mindent?! Köszönöm a választ, teljesen megnyugtattál. Mostmár 100%-osan... :)
2009. júl. 22. 09:01
15/15 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!