Én ezt nem értem, olyan tanácstalan vagyok. Most akkor még lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Óriási hibába estem pár napja. Én vagyok az a lány, aki szeretkezett a barátjával egy medencében a menszije előtt 3 nappal. 1 percig volt bennem a pénisze, utánna abbahagytuk. Azóta már megjött a menszim és azóta is tart. Szerintetek mennyi az esélye a terhességnek?2009. júl. 19. 17:12
1/15 anonim válasza:
Semmi. Tudhatnád, menzi előtt minimum 14-15-16 nap amikor könnyen teherbe eshetsz. Ekkor van peteérés általában a nők 90%ának. Nagyon ritka amikor menzi közelében van valakinek érett petéje. Persze ez is megeshet,ezért máskor ilyet ne tegyetek.
2/15 anonim válasza:
hát megjött nem?.. akkor elvileg nemsok.. mondjuk én nemtudom hogy van ez ha nemsokkal a menzi előtt történik a baleset.. de mindenesetre olyan 10-12 nap múlva vegyél tesztet akkor már kimutatja ha baj van.. de szerintem nem lesz.. vagy ha ez téged megnyugtatna akkor keressetek egy jó (és nem bunkó) nőgyógyászt ő biztosan tud segiteni. Ne izgulj. Szerintem minden rendben lesz :) majd irdd meg mi lett veled!
3/15 A kérdező kommentje:
Iagzából nem tudom mit csináljak, mert megjött és a barátom is csak MAX! 1 percet volt bennem. Menszi előtt 3 nappal történt. Ezeket összevetve nem sok esélyem van a bajra remélem. :)
2009. júl. 19. 18:53
4/15 anonim válasza:
Ne izgulj nem vagy terhes! Ahogy előttem is írták mikor van peteérés ahhoz viszonyitva nagyon kevés az esély terhességre!
5/15 anonim válasza:
megjegyzem a MAX 1 PERC-től is teherbe lehet esni, de nem aggódj, most nem valószínű... csak máskor inkább védekezni kellene, mert 5 mp alatt is teherbe lehet esni...
6/15 A kérdező kommentje:
Én sem értem azt hogy ha menszi előtt történik a baleset megjön-e még eggyáltalán. Valaki tudna ebbe segíteni?
2009. júl. 21. 10:20
7/15 anonim válasza:
Ha a menzi előtt van peteérés, akkor még megjöhet, mert 7-10 nap kell a beágyazódáshoz. Sőt olyan is volt már a történelemben, aki menzi alatt esett teherbe, meg olyan is, aki több hónapig menstruált. Nyugi, nem vagy terhes!
8/15 A kérdező kommentje:
Ajj már nem tudom. :(
2009. júl. 21. 10:56
9/15 anonim válasza:
Nekem egyszer valaki azt mondta, hogy amíg azon aggódsz, hogy teherbe eshetsz, addig nem vagy elég felnőtt a szexuális élethez... megjegyzem, egy életre tönkre fogod tenni a felszabadultságodat szex közben, ha ennyit aggódsz... döntsd el, hogy mit akarsz! (legalább ebben legyél felnőtt)
ja, és ha pasi lennék és a barátnőm folyton azon rágódna, hogy terhes-e, én bizony hamar új kapcsolat után néznék, talán ezt is érdemes végiggondolni.
10/15 anonim válasza:
Most már nyugodj meg, és kérj egy időpontot a teenager ambulancián, ahol megbeszélitek, milyen gyógyszert szedhetsz. (antibébi)
Nem vagy terhes, de legyen ez figyelmeztetés, hogy meg kell oldani a fogamzásgátlást, megnyugtatóbban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!