Teszt szakertok! 1 vagy 2 csik? (kep)
2012. aug. 4. 11:30
21/35 anonim válasza:
Gratula!
Én is látom a második csíkot!
A digitális meg egyértelmű!
22/35 anonim válasza:
Az utóbbi teszten nincs mit nézni, egyértelmű. Gratulálok és vigyázzatok magatokra. Régóta próbálkoztatok?
23/35 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek :)
igen eleg reg 1.5 eve
kozben volt egy vetelesem es emiatt kihagytunk 6 honapot
2012. aug. 4. 19:47
24/35 anonim válasza:
gratulálok!!!!! :) csajok, ha ennyire sasszemetek van, megnéznétek az enyémet is? :$ bocsi kedves kérdező, hogy idepofátlankodok, de nekem is hasonló volt a negatívja a tesztnek:
köszönöm szépen, ha segítetek :)
25/35 anonim válasza:
Hú kedves utolsó ez nagyon homályos :S Nem látom egyik csíkot sem, csak magát a tesztet.
26/35 anonim válasza:
jobbat nem tudtam csinálni :( azért köszi, majd kiderül :)
28/35 A kérdező kommentje:
nem baj csak nyugodtam!!! de en sem latok semmit bocsi :S probalj meg vaku nelkul fotozni.Nekem is csak ugy latszik.Viszont igy nagyon ovatosan kell, mert bemozdulhat.En letamasztottam a kezem es megis kicsit elmosodott lett.Drukk-drukk!!!
2012. aug. 4. 20:44
29/35 anonim válasza:
köszi :) bescanneltük, így valamennyire jobb lett, csak már későn volt a teszt készülése után, úgy annyira nem látszik már
30/35 Sipos Georgina válasza:
Nagy Gratula nektek és boldog babavárást kívánok :9 Nekünk már van egy lassan 2, 5 éves nagyfiú, aki már kérte a gólyától a tesót :)5 hónapja próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!